nyheter

Tidlige feil i nye Windows Store faste, manuelle søk etter oppdateringer som nå er tilgjengelige

Tidlige feil i nye Windows Store faste, manuelle søk etter oppdateringer som nå er tilgjengelige

Den oppdaterte versjonen av Windows Store er nå tilgjengelig for Fast ring Insiders, en forhåndsvisning av Microsofts Windows 10-jubileumsoppdatering som skal debutere i sommer. Kort tid etter at den nye Windows Store-versjonen ble lansert, klaget Insiders på forskjellige feil og problemer som gjorde brukeropplevelsen litt irriterende.

Siden jubileumsoppdateringen kommer om bare to måneder, var Microsoft raskt ute med å løse problemene som ble rapportert av Insiders. Du kan nå manuelt se etter oppdateringer fordi oppdateringsknappen er fullt funksjonell. Du kan også nå installere butikken på Windows 10-PCen, siden alle installasjonsfeil er løst.

Funksjonen Nylig aktivitet viser deg appoppdateringsloggen og versjonsnumrene, slik at du vet hvilken butikkversjon du kjører. Butikken er mye raskere nå - et enkelt klikk får siden du ønsker å vises umiddelbart. Tilgjengelige apper og media er også bedre organisert takket være den nye individuelle appoppføringens sidedesign.

Det nye Windows Store-designet er den første oppdateringen siden utgivelsen av Windows 10, og så langt har det vært en suksess. Imidlertid er det fortsatt noen ting å polere ifølge brukerne. Mange klaget over gradientfyllingen på app-sider (kvalifiserer det som "amatøraktig"), nedlastinger viser ikke lenger filstørrelse, og det faktum at siderulling ikke lenger er tilgjengelig. Den gode nyheten er at Microsoft har to måneder til å foreta de nødvendige justeringene.

Windows Store er ikke den eneste funksjonen som blir oppdatert med Windows 10-jubileumsoppdateringen: Start-menyen har allerede et nytt utseende og vil være vert for flere annonser i nær fremtid, Chasable Live Tiles er live, mens Handlingssenteret allerede er redesignet og nye handlinger er lagt til.

Har du prøvd ut den nye Windows Store? Hvis du gjorde det, er du fornøyd med resultatene?

 RELATERTE STORIER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Holiday Deal Kjøp en Windows 8.1-nettbrett eller PC, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er avsluttet, men det er noen flere søte avtaler som Microsoft har utarbeidet for deg. Les nedenfor for å se hva vi sna...
Rabatterte Windows 8-apper og spill denne uken # 6
Nok en uke er her, og Microsoft publiserer som alltid de nedsatte Windows 8-appene og -spillene i Windows Store. For denne uken har vi fire interessan...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...