Windows 7

Nyt en jevn oppgradering av Windows 7 til Windows 10 med denne løsningen

Nyt en jevn oppgradering av Windows 7 til Windows 10 med denne løsningen

Microsoft har nå lansert en Windows 7-løsning kalt Desktop App Assure som vil hjelpe brukere med å oppgradere enkelt til Windows 10. Verktøyet er allerede tilgjengelig på ti forskjellige språk over hele verden.

Den gode gamle Windows 7 lever allerede sine siste dager, ettersom Microsoft presser mer på å få brukerne til å se grunner til å oppgradere til Windows 10. Selskapet lover at overgangen vil gå greit, og det vil ikke være noen problemer med programvarekompatibilitet.

Merk at i januar 2020 vil Windows 7-støtte stoppe. Dette betyr at det å kjøre på OS 2009 går tom for tid, så nå er det bedre å gå videre til Windows 10.

Microsoft ønsker en jevn overgang

Desktop App Assure-løsningen er en ny tjeneste fra Microsoft FastTrack som ble opprettet med hovedformålet å hjelpe brukerne med å håndtere appkompatibilitetsutfordringer..

Alle slags tester hadde blitt utført på denne nye løsningen av Microsoft, og det har blitt oppdaget at et lite antall applikasjoner kan trenge flere justeringer i ferd med å migrere fra Windows 7 til Windows 10. Dette betyr at alle de andre appene og programmer skal fungere utmerket godt på den nye OS-arkitekturen.

Microsoft har garantert gratis feilsøking til alle brukere som vil ha ulykken med å oppleve tekniske problemer etter oppgraderingen. Alt dette er en del av arbeidet med å skape en enkel overgang fra Windows 7 til Windows 10.

En Microsoft-ingeniør samarbeider med deg for å løse gyldige appproblemer uten ekstra kostnad for deg med et kvalifisert abonnement. Vi gir også veiledning til kunder som har problemer med kompatibilitet som går fra Office-klienter til Office 365 ProPlus. Dette er en tjeneste levert av FastTrack og ikke en programvarepakke.

Hvis du vil vite mer om Desktop App Assure-løsningen, kan du sjekke Microsofts offisielle side.

RELATERTE VEILEDNINGER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Rett dato og klokkeslett er feil for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Eiere av Windows 8-nettbrett har alltid hatt problemer med systemets dato og klokkeslett på enhetene sine, og vi rapporterte for lenge siden et bestem...
Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...