nyheter

ESENT-feil, falske ingen internettalarmer rile Windows 10-brukere

ESENT-feil, falske ingen internettalarmer rile Windows 10-brukere

Windows 10. mai 2020-oppdateringen er fortsatt et stort rot for noen brukere. Det har forårsaket mindre så vel som store PC-problemer så langt, fra lyd- og Bluetooth-feil til installasjonsfeil.

Bortsett fra det, rapporterer brukerne nå å se flere ESENT-advarsler i Windows 10 Event Viewer. Andre får i tillegg falske ingen internettadvarsler på PCene sine.

Flere ESENT-advarsler plager enke 10 brukere

Folkene på Windows Latest plukket opp feilen, som brukere nå klager på på flere plattformer online.

I en av de tidligste rapportene om feilen på Microsoft Answers-forumet dukket ESENT-feilen opp 642 ganger for en bruker.

Dessuten følger flere appkrasj og oppheng av Windows 10-maskiner ESENT-problemet for mange andre brukere.

Jeg har også lidd av pc-hengninger og appkrasj, vanligvis etter at maskinen ble gjenopptatt fra søvn.

Det ser også ut til at feilen kan påvirke spillopplevelsen din ved å tukle med bildefrekvens, i henhold til brukernes bekymringer som deles på Reddit.

De siste klagene på denne feilen kommer fra brukere som nylig har oppdatert til Windows 10 versjon 2004.

Når det gjelder problemet med internettforbindelse, erkjente Microsoft det på TechNet-forumet. I tillegg sa det Redmond-baserte selskapet at det hadde startet en etterforskning.

 Kunder rapporterer “ingen internett” -tilgang i Network Connectivity Status Indicator (NCSI) på Windows 10 2004-enheter på enheter som faktisk kan pinge internettressurser eller surfe på nettsteder med nettlesere..

Ingen internett-feil er uansett en falsk alarm, så berørte Windows 10-brukere kan fortsatt koble til internett.

Forresten, hvis du fremdeles opplever noen problemer med Windows 10, kan du prøve å installere oppdateringene 14. juli for oppdatering av oppdateringen. Noen av feilene kan forsvinne selv når du venter på at Microsoft skal fikse de gjenværende vanskelige.

Hvis Windows 10 2004 gir deg problemer, kan du gjerne gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...