nyheter

Facebook Messenger app beta for Windows 10 har nå en Hjem-knapp

Facebook Messenger app beta for Windows 10 har nå en Hjem-knapp

Facebook skyver fremover med en ny oppdatering til Facebook Messenger-appen for Windows 10 som baner vei for noe interessant. Den nye oppdateringen la til en Hjem-knapp, en rent kosmetisk endring for nå som vil ha en betydelig innvirkning i fremtiden.

Facebook Home er noe det sosiale nettverket tidligere har diskutert. Vi forstår at denne funksjonen vil gi et helt nytt fokus på å koble folk på Facebook, selv om vi ennå ikke skal lære mer om hva annet det er designet for å gjøre.

Nå ser du samtalene dine og måter å koble til akkurat der du trenger dem mest. Du vil fremdeles se de første siste meldingene øverst på skjermen, etterfulgt av en ny favoritt-seksjon, som fremhever folk du melder ofte, slik at du raskt kan hente den siste samtalen.

Vi håper å vise deg andre ting som skjer på Messenger som du kanskje også er interessert i. For eksempel, med Active Now-delen, kan du se at en god venn eller kollega er tilgjengelig for øyeblikket. Kanskje det vil be deg om å si hei.

Vi er glade for å se nye funksjoner som kommer til Facebook Messenger-appen. Det er nå nesten på nivå med iOS-versjonen, men det er noen ulemper med det hele fordi appen ikke ble opprettet fra grunnen av for Windows 10.

Det vi ser her er en Windows 10-app med iOS-design. Vi ser kanskje aldri en Facebook Messenger-app som følger Windows 10-design, i likhet med hvordan det sosiale nettverket utviklet sin Android-app for å passe med Googles operativsystem..

På slutten av dagen ser minst Windows 10 og Mobile en tilstrømning av apper. Helt ærlig ønsker vi imidlertid at utviklere vil legge mer innsats i design i stedet for å gi oss noe omskyllet fra andre operativsystemer.

Den siste oppdateringen av Facebook Messenger for Windows 10 Mobile kommer med forbedret UI-design og GIF-støtte. Brukere bør holde øye med oppdatering av video og lydchat i nær fremtid.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...