nyheter

Feedback Hub støtter Dark Mode i den nyeste Windows 10-bygningen

Feedback Hub støtter Dark Mode i den nyeste Windows 10-bygningen

Windows 10 build 14931 er her og introduserer noen appoppdateringer og forbedringer. En av appene som mottar en oppdatering med den nyeste Windows 10-bygningen, er kanskje den viktigste for Insiders: Feedback Hub.

Feedback Hub støtter nå Dark Mode akkurat som mange andre Windows 10-apper. Og fra nå av vil detaljsiden med innlegg vise navnet på den opprinnelige forfatteren. Når du installerer den nye Windows 10-bygningen og den nye oppdateringen for Feedback Hub, endres versjonsnummeret til 1.1608.2441.0.

"Med denne oppdateringen av Feedback Hub-appen er vi glade for å kunngjøre en endring som mange av dere har forventet: Mørk modus for Feedback Hub."

"I tillegg til andre generelle feilrettinger og stabilitetsforbedringer i denne versjonen av appen, gjorde vi også endringen for å vise originalforfatter på detaljsiden for den tilbakemeldingen."

Dark Mode er tilsynelatende veldig populær i Windows 10 med flere og flere apper og funksjoner som støtter den. Du vet sannsynligvis allerede at Microsoft introduserte den med jubileumsoppdateringen, men noen apper har ennå ikke fått støtte for den. Oppdateringen bringer også Dark Mode-støtte til Windows 10s Maps-app.

I motsetning til andre apper, kopierer ikke Feedback Hub temainnstillinger fra systemet, så du må sette mørk modus separat. For å gjøre det, gå til Innstillinger, og velg Mørk under Modus kategorien.

Hva synes du om Feedback Hub's nye Dark Mode? Gjør det grensesnittet noe bedre? Fortell oss i kommentarene nedenfor.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...