vinduer

Løs feilkode 0x70080025D hindrer at Windows 8 installeres

Løs feilkode 0x70080025D hindrer at Windows 8 installeres

La oss ta en liten pause fra å snakke om Windows 10, og la oss løse noen Windows 8-relaterte problemer. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du løser feil 0x70080025D som hindrer Windows 8 i å ​​installere.

Før vi kommer til den faktiske løsningen, bør du vite at Windows 8 ikke er kompatibel med alle brikkesett, spesielt med noen eldre Pentium-prosessorer, så før du gjør noe, bør du gå online og sjekke om Windows 8 er kompatibel med prosessoren din. Men hvis du er sikker på at Windows 8 er kompatibel med datamaskinen din, kan du gjøre følgende for å eliminere feilkode 0x70080025D og installere Windows 8 normalt.

Men vær advart om at denne løsningen er relatert til BIOS, så hvis du ikke er sikker på hva du gjør, bør du be noen andre om hjelp. Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Start datamaskinen på nytt og gå til BIOS (På de fleste datamaskiner må du trykke på Del mens datamaskinen starter)
  2. Gå til i BIOS Avanserte instillinger, Prosessor og deretter til Ingen utfør minnebeskyttelse
  3. Endre denne funksjonen til Muliggjøre eller
  4. Start datamaskinen på nytt og prøv å installere Windows 8 igjen

Hvis du prøver å installere Windows 8 på en virtuell maskin, som VM Virtual Box, og du mottar denne feilkoden, i tillegg til å aktivere en No Execute memory Protection-funksjon i BIOS, må du også aktivere Virtualization Technology-funksjonen. Slik gjør du det:

  1. Gå til BIOS (som vist ovenfor)
  2. Gå til Opptreden
  3. Endre Virtualiseringsfunksjon til
  4. Lagre endringer og avslutt BIOS

Etter å ha utført disse enkle BIOS-løsningene, bør du kunne installere Windows 8 på både virtuell maskin og vanlig PC. Hvis du på en eller annen måte fortsatt ikke klarer å installere Windows 8 på grunn av en feil 0x70080025D, fortell oss i kommentarene, så prøver vi å gi deg en alternativ løsning.

Les også: Fix: Gratis reservasjon for Windows 10 fungerer ikke

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...