fastsette

Løs Lenovo Edge 15 berøringsskjerm fungerer ikke

Løs Lenovo Edge 15 berøringsskjerm fungerer ikke

Hvis berøringsskjermen på Lenovo Edge 15 ikke fungerer, ikke få panikk, for vi har et par løsninger på problemet ditt. I det minste håper vi at noen av dem vil fungere for deg, og at du løser berøringsskjermproblemet med enheten din.

Sjekk om berøringsskjermen er skadet

Først må du sørge for at berøringsskjermen til Lenovo Edge 15 ikke er ødelagt eller skadet. Hvis det ser skittent ut, ta også en myk klut fuktet med vann eller briller, og tørk av berøringsskjermen. Men hvis berøringsskjermen er ren og du har bestemt at den ikke er skadet, kan du prøve noen av følgende løsninger.

Sjekk om styreplatedrivere er oppdatert

Forsikre deg om at driverne for berøringsskjermen er oppdatert. For å gjøre det, gå til Enhetsbehandling, høyreklikk på styreflatenheten og gå til Oppdater driverprogramvare. Du kan også se etter Windows-oppdatering i Kontrollpanel eller via Innstillinger-appen hvis du bruker Windows 10. Du kan også besøke Lenovos nettsted og se om de ga ut oppdateringer for Edge 15..

Vi anbefaler også dette tredjepartsverktøyet (100% sikkert og testet av oss) for automatisk å laste ned alle de utdaterte driverne på PCen..

Kalibrer skjermen for eller berør inngang

Prøv Windows 'innebygde funksjon for Digister Calibration. Gjør følgende for å kalibrere enheten for berøringsinngang:

  1. Gå til Kontrollpanel, maskinvare og lyd, innstillinger for nettbrett
  2. Hvis du bruker Windows 10, skriver du bare inn nettbrett stk innstillinger i Søk, og gå til Tablet PC-innstillinger
  3. Gå til Kalibrer skjermen for penn eller berøring
  4. trykk Nullstille knapp

Utfør systemgjenoppretting

Hvis ingen av ovennevnte løsninger fungerte, kan du alltid prøve med Systemgjenoppretting eller ny installasjon av Windows. Men vi anbefaler ikke å installere en ny kopi av Windows, fordi det er mye arbeid å gjenopprette alle dataene og programvaren din fra sikkerhetskopien. Men hvis du ikke fant en annen, mer riktig løsning, kan du gå med dette.

Hvis du fremdeles har problemer på PC-en eller bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% sikkert og testet av oss) for å fikse forskjellige PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Det ville være alt, vi håper at minst en av disse løsningene hjalp deg med berøringsskjermproblemer på din Lenovo Edge 15. Men hvis du har en annen løsning på dette problemet, kan du fortelle oss i kommentarene, leserne vil gjerne lese den.

Les også: Deaktiver 'Du har nye apper som kan åpne denne filtypen' i Windows 10

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...