vinduer

Fix Start-menyen fungerer ikke for barnekontoer

Fix Start-menyen fungerer ikke for barnekontoer

Vi snakket nylig om Cortanas aldersbegrensninger, men Microsoft bryr seg om sine yngre brukere, ettersom selskapet gjorde "Family Safety" -kontoer tilgjengelige. Men selv disse trygge kontoene inneholder feil, denne gangen klaget en av foreldrene på hvordan Start-menyen ikke fungerer på barnets konto.

Heldigvis er dette problemet kjent, og det er en løsning på det. Men først, la oss forklare problemet, og så viser vi deg hvordan du kan løse det. Problemet oppstår på grunn av konflikten i familiens sikkerhetskontroll. Det er tilsynelatende en konflikt mellom funksjonene "Rating Level" og "Allow or Block" i "Apps Restrictions." I delen "Tillat eller blokker" kan du bare tillate apper som har rangeringer, og dette fører til at alle apper som ikke har rangering blir blokkert som standard, med mindre du endrer innstillingene til "Alltid tillat" manuelt.

Siden “Microsoft Shell Experience” ikke har rangering, er den blokkert som standard, og det hindrer Start-menyen i å fungere. Så for å få Start-menyen til å fungere igjen, har du bare tillatt "Windows Shell Experience", og alt vil fungere. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, er det en trinnvis instruksjon:

  1. Gå til Kontrollpanel, brukerkontoer og familiesikkerhet, brukerkontoer
  2. Plukke ut Appbegrensninger
  3. Finne Windows Shell Experience
  4. Velg Alltid tillat

Som du kan se, bryr Microsoft seg mye om yngre brukere av Windows og deres sikkerhet, ettersom selskapet gir foreldrene mange muligheter for å kontrollere måten barna bruker datamaskinen på. Men selv dette Familiesikkerhetsprogrammet har sine egne feil, heldigvis er vi her for å løse dem.

Det ville være alt, hvis du har kommentarer, forslag eller denne løsningen på en eller annen måte ikke fungerte for deg, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor, vi vil gjerne hjelpe deg.

Les også: Slik deaktiverer du søkeresultater på nettet i Start-menyen på Windows 10

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...