vinduer

Fix Kan ikke sende eller motta Bluetooth-data mellom bærbar PC og smarttelefon

Fix Kan ikke sende eller motta Bluetooth-data mellom bærbar PC og smarttelefon

Selv om Bluetooth er en gammel teknologi, har den forbedret seg drastisk gjennom årene, og den er tilstede på både PCer og smarttelefoner. Når vi snakker om smarttelefoner og Bluetooth, ser det ut til at noen brukere har problemer med å sende og motta Bluetooth-data mellom sine bærbare datamaskiner og smarttelefoner, så la oss se om vi kan løse dette problemet på Windows 10.

Hva skal jeg gjøre hvis du ikke kan sende eller motta Bluetooth-data mellom bærbar PC og smarttelefon

Før vi begynner er det bra at du sjekker Bluetooth-driverne dine. Du kan gjøre det ved å gå til Enhetsbehandling og se etter Bluetooth-drivere. Hvis ingen Bluetooth-drivere er tilgjengelige, eller hvis de har et utropstegn ved siden av deg, kan det hende du må laste ned de nyeste driverne fra produsentens nettsted. Hvis driverne dine er oppdatert, men problemet fortsatt vedvarer, sjekk noen av disse løsningene.

Løsning 1 - Bruk fsquirt til å overføre filene dine

Fsquirt er et lite program som følger med Windows, og det brukes til filoverføring. For å bruke dette programmet, følg bare disse instruksjonene:

  1. Type fsquirt i søkeboksen og start applikasjonen.
  2. Hvis du vil sende filer, klikker du bare på Send filer, velger Bluetooth-enheten og klikker Neste for å velge hvilke filer du vil overføre.
  3. Velg Motta filer-alternativet for å motta filer. Du får Venter på en tilkoblingsmelding, og nå kan du sende filer fra enheten til datamaskinen din.

Løsning 2 - Bruk Bluetooth-ikonet i systemstatusfeltet

Hvis du har installert Bluetooth-drivere, har du sannsynligvis et Bluetooth-ikon i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen.

  1. Høyreklikk Bluetooth-ikonet i systemstatusfeltet.
  2. Velg Send en fil eller motta en fil.
  3. Følg trinnene for å sende eller motta en fil.

Som du kan se, er det ikke så vanskelig å sende filer fra den bærbare datamaskinen til smarttelefonen din via Bluetooth, men før du prøver å sende filer, må du sørge for at Bluetooth-driverne er installert og fungerer som de skal..

Les også: Fix: Yahoo Messenger Video fungerer ikke i Windows 10

Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...
Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...