vinduer

Løs Windows 10 Mobile-feil 0x803F8001

Løs Windows 10 Mobile-feil 0x803F8001

Windows 10 er designet for å være ett operativsystem for alle enhetene dine, men det ser ut til at noen brukere har problemer med det. Brukere rapporterer 0x803F8001-feil mens de bruker beta-butikken, og de kan ikke laste ned eller oppdatere apper.

Slik løser du Windows 10 Mobile Beta Store-feil 0x803F8001

I følge brukerne kan de ikke laste ned oppdateringer via beta Store, og dette kan være et stort problem. Noen brukere foreslår å utføre myk eller til og med hard tilbakestilling, men det hjelper ikke å tilbakestille enheten, så la oss se hva mer du kan gjøre.

Løsning 1 - Oppdater enheten

Brukere rapporterer at Microsoft er klar over dette problemet, og at oppdatering av Windows 10 på telefonen løser problemet for dem. Hvis du kan sørge for at du laster ned alle oppdateringene for Windows 10 og holder det oppdatert for å løse dette problemet.

Løsning 2 - Angi lagring for nye apper til telefon

Som standard er lagring for nye apper satt til SD-kort, og av en eller annen ukjent grunn fungerer dette ikke bra med Windows 10. Brukere har oppdaget at for å laste ned nye apper fra beta Store er den beste løsningen å bytte lagring for nye apper. fra SD-kort til telefonen.

For å gjøre dette, gå ganske enkelt til Lagringsseksjonen i Innstillinger og angi at alle nye apper skal lagres i telefonens internminne. Dette er ikke den beste løsningen, spesielt hvis du laster ned mange apper, men det er en solid løsning.

Løsning 3 - Logg på Cortana

Brukere rapporterer at innlogging på Cortana hjelper med påloggingsproblemer med e-post, musikk eller Store, så når du blir spurt av Cortana om navn og konto, må du sørge for at du legger til det.

Som du kan se, er dette et stort problem, men vi er sikre på at Microsoft vil fikse det i nær fremtid med en ny oppdatering.

Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...