vinduer

Løs Windows 10. november-oppdatering 1511 fast ved installasjon

Løs Windows 10. november-oppdatering 1511 fast ved installasjon

Den største oppdateringen for Windows 10 siden utgivelsen, Windows November 1511 Update ble utgitt i dag, og de første problemene er allerede her. Et av problemene som mange brukere står overfor er problemet med installasjon av Windows November Update. Men det er noen få ting du kan prøve å løse problemet med installasjonen av Windows November-oppdateringen.

Hva skal jeg gjøre hvis du blir sittende fast mens du installerer Windows 10 November Update

Løsning 1 - Fjern alle SD-kort og andre eksterne enheter

I følge rapporter på Microsoft Forums er løsningen som hjalp flest brukere å fjerne alle SD-kort fra datamaskinen, og deretter prøve å oppdatere Windows 10 igjen. Så hvis du har koblet til SD-kort til datamaskinen din, mens du prøver å installere Windows November-oppdateringen, må du fjerne dem, og du bør kunne fortsette med installasjonen. I tillegg til å fjerne SD-kort, kan du også prøve å fjerne andre eksterne enheter.

Løsning 2 - Rydd opp litt diskplass

Som vi allerede har fortalt deg, er Windows November 1511 Update den største oppdateringen for Windows 10 så langt, noe som betyr at det også tar mye diskplass. Det krever 3 GB harddiskplass, så du bør sjekke ut om du har nok plass på harddisken, og rydde opp unødvendig plass. Gjør følgende for å rense unødvendig plass på harddisken:

  1. Åpne denne PCen, høyreklikk på diskstasjonen C:
  2. Gå til Egenskaper
  3. Åpne Diskopprydding
  4. Sjekk listen over filer du vil slette, og trykk OK

Løsning 3 - Tilbakestill Windows Update

Hvis det ikke fungerte å fjerne SD-kort og rydde opp på diskplass, er det kanskje noe galt med Windows Update-funksjonen. Siden forskjellige faktorer kan forstyrre arbeidet med Windows Update, og du sannsynligvis ikke har tid og tålmodighet til å prøve dem alle, anbefaler jeg deg å kjøre Windows Update Reset-verktøyet. Dette verktøyet vil tilbakestille Windows Update fullstendig, og forhåpentligvis vil du kunne laste ned Windows November-oppdateringen uten problemer. Vi har allerede skrevet om dette verktøyet før, så sjekk ut denne artikkelen for mer info og nedlastingskobling.

Windows 10. november-oppdatering er veldig viktig for systemet, og det bør virkelig fungere for alle. Jeg håper at denne artikkelen hjalp deg med å løse problemene med å laste ned oppdateringen. Og fortell oss i kommentarene, hva er din erfaring med nedlasting av Windows 10. november-oppdatering?

Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...