nettlesere

Korriger tilkoblingen din er ikke en privat Chrome-feil

Korriger tilkoblingen din er ikke en privat Chrome-feil

Et av de vanligste tilkoblingsproblemene i Windows 10 er den beryktede Din forbindelse er ikke privat feil. Så hvis du nylig har opplevd dette problemet, og vi er sikre på at du har det, har du kommet til rett sted.

Denne feilmeldingen forekommer i forskjellige nettlesere og av forskjellige grunner. Imidlertid forekommer det oftest i Google Chrome.

Siden vi ikke kan vite den nøyaktige grunnen til at det skjedde i ditt tilfelle, samlet vi en liste over mulige løsninger. Så sørg for å sjekke dem alle, og vi håper du finner den riktige løsningen.

Hva skal jeg gjøre hvis Chrome-tilkoblingen din ikke er privat

  1. Bruk Opera
  2. Konfigurer dato og klokkeslett
  3. Tøm data og hurtigbuffer
  4. Sjekk plugins og utvidelser
  5. Sjekk brannmuren din
  6. Endre DNS-innstillinger
  7. Endre innstillinger for nettverk og deling
  8. Forsikre deg om at forbindelsen faktisk er sikker

1. Bruk Opera

Før du prøver noen av følgende løsninger, er det kanskje noe galt med nettleseren din. Så hvorfor ikke vurdere å bytte til en alternativ nettleser som ikke vil plage deg med uendelige ledetekster og som vil gjøre din nettopplevelse privat, sikker og hyggelig?

Vi refererer selvfølgelig til nettleseren vi valgte de siste par månedene, Opera. Denne nettleserens hovedfokus er på personvern, sikkerhet og brukeropplevelse.

Med mange innebygde verktøy vil du unngå problemer forårsaket av tredjepartsutvidelser. Det gir en innebygd VPN sammen med annonseblokkering og forbedret kryptering. Du kan være trygg på at nettlesingen din forblir privat.

Sjekk ut hva denne nettleseren har å tilby for deg selv ved å laste den ned fra lenken nedenfor.

Opera

Nær null tilkoblingsfeil, gratis innebygd VPN og forbedret kryptering er noen av de flotte funksjonene du kan bruke med en gang! Gratis Besøk nettsiden

2. Konfigurer dato og klokkeslett

Kanskje den vanligste årsaken til dette problemet er feil dato og klokkeslett. Hvis datoen og klokkeslettet på datamaskinen din ikke stemmer, kan du ikke koble til internett riktig.

Dette skjer vanligvis når du installerer operativsystemet på nytt eller reiser til en annen tidssone. Så bare sett riktig klokkeslett og dato, så skal du være god å gå.

Imidlertid, hvis dato og klokkeslett på datamaskinen din er riktig, kan du gå videre til neste løsning.


3. Tøm data og hurtigbuffer

  1. Klikk på Innstillinger Meny.
  2. Åpen Historie.
  3. Velge Fjern nettlesingsdata.
  4. Velg begge deler Bla gjennom historie, og cache er valgt.
  5. Klikk OK.

Merk: Når dataene dine er klare, kan du prøve å koble til siden igjen. Hvis problemet fortsatt er der, fortsett å lese denne artikkelen.


4. Kontroller plugins og utvidelser

Andre vanlige årsaker til dette problemet er ødelagte nettleserutvidelser eller plugins, eller de som forstyrrer nettleseren din. Så, den logiske løsningen, i dette tilfellet, er å slette den plagsomme utvidelsen.

Hvis du ikke kan få øye på bråkmakeren først, anbefaler vi deg å gjøre det deaktiver alle utvidelser, og sjekk deretter tilkoblingen din etter at du har aktivert en etter en.

Bare skriv krom: // utvidelser / i en ny fane og deaktiver alle utvidelsene dine.


5. Kontroller brannmuren

  1. Gå til Søk, skriv brannmur, og åpne Windows-brannmur.
  2. Klikk på Slå Windows-brannmur av eller på alternativ.
  3. Gå til Slå av Windows-brannmur.

Hvis problemet fortsatt er der, anbefaler vi deg å slå brannmuren på igjen for din egen sikkerhet.


6. Endre DNS-innstillinger

  1. Gå til Kontrollpanel.
  2. Plukke ut Innstillinger for nettverk og deling.
  3. Høyreklikk din nåværende nettverksadapter, og velg Eiendommer
  4. Velg Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4), og klikk Eiendommer.
  5. Undersøk Bruk følgende DNS-serveradresser: alternativ
  6. Skriv inn følgende DNS-serveradresser:
    • 8.8.8.8
    • 8.8.4.4
  7. Lagre endringer og omstart din datamaskin

For mer informasjon om Google DNS-servere, sjekk Googles offisielle utviklerside.

Prøv nå å åpne nettstedet du vil ha igjen. Hvis problemet fortsatt er vedvarende, kan du gå videre til en annen løsning nedenfra.


7. Endre innstillinger for nettverk og deling

  1. Gå til Network & Sharing Center.
  2. Velge Endre avanserte delingsinnstillinger.
  3. Utvide Hjemme- eller arbeidsnettverk (nåværende profil) og Offentlig nettverk.
  4. Deaktiver følgende alternativer:
    • Network Discovery
    • Deling av filer og skrivere
    • Deling av offentlig mappe
  5. Deretter blar du ned og Slå på de Passordbeskyttet delingsalternativ.

8. Forsikre deg om at forbindelsen faktisk er sikker

Og til slutt, kanskje det ikke er noe galt med datamaskinen eller nettleseren din i det hele tatt. Kanskje forbindelsen din ikke er privat i utgangspunktet. Dette gjelder spesielt hvis du er utenfor, koblet til et WiFi-nettverk på en kafé eller flyplass.

Dessverre er det mange svindlere der ute, som vil opprette et falskt nettverk, bare for å få tilgang til datamaskinen din. Så vær forsiktig med hvilke nettverk du kobler til mens du er utenfor hjemmet.

Det handler om det, vi håper absolutt at minst en av våre løsninger eller råd hjalp deg med å løse problemet med den private internettforbindelsen. Hvis du har kommentarer, spørsmål eller forslag angående emnet, ikke nøl med å gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

FAQ: Lær mer om Chrome-tilkoblinger

Det er flere ting du kan gjøre hvis du får beskjeden om at forbindelsen din ikke er privat, for eksempel å laste siden på nytt eller tømme nettleserens cache.

De Din forbindelse er ikke privat varsel indikerer at Google Chrome forhindret deg i å få tilgang til ikke-klarerte nettsteder etter at SSL-sertifikatene ikke kunne valideres.

Å få tilgang til et usikkert nettsted er ikke trygt. Hvis SSL-sertifikatet ikke kunne valideres, eller krypteringen ikke kunne bekreftes, betyr dette at hackere potensielt kan stjele dataene dine eller bruke det aktuelle nettstedet til å injisere skadelig programvare på datamaskinen din..

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mai 2019 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i august 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...