nyheter

Football Manager 2018 systemkrav Kan din PC kjøre den?

Football Manager 2018 systemkrav Kan din PC kjøre den?

Hvis du planlegger å installere Fotballsjef 2018 på PCen din, må du sørge for at datamaskinen din er i stand til å kjøre spillet.

Hvis enheten din ikke oppfyller de nødvendige systemkravene, kan du støte på alvorlige problemer, inkludert lanseringsproblemer, frysing, krasj og mer.

Football Manager 2018 systemkrav

I følge spillets offisielle side på Steam inkluderer minimumskravene til systemet:

Selvfølgelig, hvis du vil nyte en jevn spillopplevelse, inkluderer Football Manager 2018 spesifikasjoner den nyeste Windows 10-versjonen, de nyeste Intel-prosessorer, 4 GB RAM og et kraftig grafikkort.

 Om FM2018

Dette spillet utfordrer deg til å administrere en profesjonell fotballklubb og lede den til seier så ofte som mulig.

Du tar beslutningene om hvem du signerer og hvem du selger, og du har ansvaret for klubbens budsjett. Dine nåværende beslutninger vil påvirke fremtiden til klubben din, så sørg for å trene spillerne dine i din visjon om hvordan spillet skal spilles.

Gjør det riktig, så blir du stjernen i showet, tar tak i avisoverskriftene og dominerer trender på sosiale medier. De vil skrive navnet ditt i fotball folklore ... hvis du lykkes, selvfølgelig.

Fotballsjef 2018 i antall

Du kan kjøpe fotball Manager 2018 for en spesialpris fra Amazon .

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...