fastsette

Full Fix Sett som skrivebordsbakgrunn som ikke fungerer i Windows 10

Full Fix Sett som skrivebordsbakgrunn som ikke fungerer i Windows 10

Å stille inn skrivebordsbakgrunnen er en viktig del av Windows-plattformen fra forekomsten tilbake på 90-tallet. Imidlertid er det tilsynelatende problemer angående denne enkleste operasjonen på Windows 10. Windows 10 tilbyr mange forbedringer selv i dette området, men alt som går forgjeves hvis brukerne ikke klarer å sette et bilde som de velger som skrivebordsbakgrunn..

For å løse denne irriterende feilen, vervet vi de vanligste løsningene for problemet. Hvis du etter flere forsøk ikke klarer å løse bakgrunnen du velger, må du sjekke listen nedenfor.

Slik løser du skrivebordsbakgrunnfeil i Windows 10

  1. Forsikre deg om at bakgrunnsfilen støttes og ikke er skadet
  2. Merk av for enkel tilgang
  3. Sjekk gruppepolicyen
  4. Slett de ødelagte filene
  5. Forsikre deg om at strømalternativene overholder

1: Forsikre deg om at bakgrunnsfilen støttes og ikke er skadet

Første ting først. Det er forskjellige grunner til at Windows ikke godtar en av de vanligste operasjonene som finnes. Og vi må begynne med de grunnleggende trinnene. Vi trenger deg for å forsikre deg om at bildefilen ikke er ødelagt, og faktisk støttes av selve systemet.

Vi anbefaler å holde deg til standard bildeformater, JPG eller PNG. I tillegg må du sørge for at filen er tilgjengelig og ikke er skadet. Korrupte eller ufullstendige filer, som de samme som formatene som ikke støttes, kan ikke brukes som bakgrunnsbilder på skrivebordet. Bildet for hånden skal være lett tilgjengelig, så vi anbefaler at du oppretter en egen mappe for alle bakgrunnsbilder til rad du vil bruke i Windows 10.

2: Sjekk enkel tilgang

Enkel tilgang er der for å gjøre brukeropplevelsen best mulig. Og med noen få justeringer her og der, gjør det virkelig det. Imidlertid er det også et alternativ som, hvis aktivert, forhindrer endring av skrivebordsbakgrunnen. Denne funksjonens hovedbruk er å avlaste deg unødvendig bakgrunnsbytte mens du leser eller fokuserer på oppgaven.

Dette kan fungere for noen av oss, men hvis du er en bakgrunnsfans og vil at bakgrunnsbildet skal endres med en gang, anbefaler vi at du deaktiverer det med en gang.

Slik gjør du det i noen få enkle trinn:

  1. Skriv inn på Windows-søkefeltet Letthet og åpne Innstillinger for enkel tilgang.
  2. Bla ned og klikk på “Gjør det lettere å fokusere på oppgaver" seksjon.
  3. Bekreft at “Fjern bakgrunnsbilder (hvis tilgjengelig)”Er ikke merket av.
  4. Bekreft endringer om nødvendig, og lukk Innstillinger for enkel tilgang.
  5. Prøv å sette skrivebordsbakgrunnen igjen.

3: Sjekk gruppepolicyen

Til slutt, i likhet med alternativene Enkel tilgang, kan gruppepolitikk forhindre endring av det nåværende aktive bakgrunnsbildet. Dette krever en administrativ tillatelse, og det kan enkelt gjøres. Alternativet for hånden er å finne under undermenyen Brukerkonfigurasjon, og når du kjenner banen - er resten ganske enkelt.

Slik sørger du for at gruppepolicyen ikke blokkerer skrivebordsbakgrunnen:

  1. Skriv inn Gruppe i Windows-søkefeltet og åpne “Rediger gruppepolicy”Fra resultatlisten.
  2. Under Brukerkonfigurasjon, utvide Administrative maler.
  3. Videre utvide Kontrollpanel og klikk deretter på Personalisering.
  4. Til slutt, åpne Forhindre endring av skrivebordsbakgrunn i høyre rute.
  5. Forsikre deg om at dette alternativet er enten Funksjonshemmet eller Ikke konfigurert.

4: Slett de ødelagte filene

En annen ting som er verdt å sjekke er "TranscodedWallpaper" -filen som ofte blir ødelagt. Det er også verdt å tilbakestille lysbildefremvisningskonfigurasjonen som ligger i samme mappe. Når du har gjort det, er det bare å starte PCen på nytt og prøve å stille inn skrivebordsbakgrunnen igjen.

Dette er den raskeste måten å finne den og løse mulig korrupsjon:

    1. Kopier og lim inn følgende inndata i Windows-søkefeltet og trykk Enter:
      • % USERPROFILE% AppDataRoamingMicrosoftWindowsThemes
    2. Høyreklikk på TranscodedWallpaper og gi den nytt navn. Legg til .old på slutten, så den skal lese slik TranscodedWallpaper.old.
    3. Nå åpner du lysbildefremvisning.ini med Notisblokk, slett alt i filen og lagre endringer.
    4. Start PCen på nytt og se etter oppløsning.

Etter det bør du være i det klare, og hver nye konfigurasjon av enkeltbilde eller lysbildefremvisning skal fungere uten problemer.

5: Forsikre deg om at strømalternativene samsvarer

Til slutt gjelder den gjenværende tingen du må sjekke strømalternativkonfigurasjonen og lysbildefremvisningsmodus. Et av alternativene vil som standard deaktivere lysbildefremvisningsmodusen i bakgrunnen for å spare strøm mens du er på batterilading. Vi er klar over at noen ganger teller hvert utvidede minutt, men husk at denne (av alle andre) bakgrunnsoperasjoner ikke vil forbruke for mye av batteristrømmen.

Slik deaktiverer du strømsparing i avanserte strøminnstillinger:

  1. Type Makt i Windows-søkefeltet og åpne Rediger kraftplan fra resultatlisten.
  2. Klikk på "Endre avanserte strøminnstillinger”Lenke.
  3. Utvide Innstillinger for skrivebordsbakgrunn> Lysbildefremvisning.
  4. Sett “Tilgjengelig”For både strømalternativer og bekreft endringer.

Det burde gjøre det. Hvis du har spørsmål eller forslag angående problemet vi prøvde å ta opp i dag, kan du gjerne dele dem med oss. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE STORIER DU BØR KJEMPE:

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...
Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...