anmeldelser

Morsomme Windows 8, 10 Zombie-spill å spille

Morsomme Windows 8, 10 Zombie-spill å spille

Når det gjelder zombiespill som skal spilles på Windows 8-nettbrettet eller til og med Windows 8-stasjonærsystemet, er det mye å velge mellom. Imidlertid er det også en mengde spam og "stygge" apper og spill du trenger å unngå. Nedenfor har vi 5 av de beste zombiespillene som skal spilles på Windows 8.


Into the Dead

Into the dead er et av de siste zombiespillene som har rammet Windows Store for brukere av Windows 8, men det er definitivt et av de beste å laste ned og installere på Windows 8-nettbrettet. Som du kan se på skjermbildet ovenfor, kommer det med fantastisk grafikk og intens spill.

I en verden full av de døde har du overlevd ... men hvor lenge? Into the Dead kaster deg inn i den grufulle verdenen til zombie-apokalypsen der det ikke er noen andre sjanser. Gjør det du må for å holde deg i live, fortsett å bevege deg så fort du kan, og beskytt deg selv på alle nødvendige måter. Når de døde stiger, løp!

Les også: Killing Zombies på sitt beste: Judge Dredd vs. Zombies

Zombie HQ

Vi har også omtalt Zombie HQ-spillet som en del av samlingen vår med de beste 18 Windows 8-spillene å spille. Spillet er fylt med timevis av endeløs moro mens du bruker haglevåpen, stormgeværer, skarpskytterrifler, maskingevær, flammekastere, motorsager, breddeord og enda mer for å drepe de onde zombiene.

Byen virker rart i disse dager. Alle barene stenger, ingen steder å ta en drink og slappe av ... Og disse jævla zombiene overalt hvor du snur deg! Har allerede drept så mange av dem, men de fortsetter å komme. Bare god zombie er en død zombie. Det er bra at det er mange våpen rundt. Likevel, skulle ønske det var noe sted å ta det med ro en stund. Noen plasserer seg høyt der en fyr kan ta en pause fra bashing zombie hodeskaller. Du vet, et slags "Zombie HQ" ...

Fantastisk Zombie Sniper

Et annet Windows 8-spill med flott grafikk, Awesome Zombie Sniper, er et must-download hvis du elsker zombiespill. Du får velge mellom tre forskjellige skarpskytterrifler for å drepe zombier, og hva som er gøy, Gangnam Pack vil faktisk få zombier til å danse!

Zombier overalt! Overlev mot stadig større bølger av zombier ved å bruke et våpenarsenal i denne vakre førstepersonsskytteren. Samle studiepoeng og prestasjoner og rens nivåene for ammunisjon og medpakker. Zombier kan kjempes i tre utrolig detaljerte nivåer - et vakkert høstfelt, et travelt byområde i sentrum og en ensom skog.

Zombie Driver HD

Definitivt ikke et billig spill, men det ser ut til å være det beste og mest avanserte å velge fra denne listen, selvfølgelig, hvis du vil betale 10 dollar for det. I historiemodus er det 31 oppdrag å spille, sammen med Epic Boss-kamper. Det er også 13 forskjellige biler å kjøre, inkludert brannbil, bulldozer eller til og med en tank.

Vanvittig blanding av biler, fart, eksplosjoner, blod og zombier! Kjemp deg gjennom en episk fortellingskampanje eller test deg selv i Slaughter and Blood Race-modusene. Engasjer store sjefer, redd overlevende, kjør sprø biler som en bulldozer, brannbil eller til og med en tank og knus alt i veien. Ta del i Blood Race-turneringen - jakt andre biler og ta dem ned uten nåde på brutale racingbaner. Hopp inn i Slaktemodus og overlev så lenge som mulig på spesiallaget arenaer.

Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...
Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...