nettlesere

Google Chrome for å legge til mørk modusstøtte for Windows 10 i april

Google Chrome for å legge til mørk modusstøtte for Windows 10 i april

En av de viktigste trendene i disse dager er tillegg av mørk modus til apper og programvare. Det ser ut til at de tekniske gigantene igjen er tilbøyelige til å bringe mørkere farger til skjermene. For noen dager siden var det Microsoft som oppgraderte e-post- og kalenderappen til mørk modus. Nå er det Google Chrome sin tur å bli løftet til mørk modus mest sannsynlig i april 2019.

Chrome er en enorm surfeplattform. Dens morside, Google, introduserer regelmessig nye endringer i Chrome for å holde den oppdatert og intuitiv.

Ifølge de siste nyhetene fra teknologiverden rapporterer implementeringen av mørk modus på Google Chrome. I følge rapportene vil Chrome nyeste versjon 74 tilby mørk modus for hele systemet på både Windows og macOS.

Denne nye versjonen 74 forventes å komme på skjermen i april 2019. For øyeblikket er den i utgivelsesfasen på Kanariøyene, men den støtter allerede mørk modus på både Windows og macOS.

Den mørke modusen kan aktiveres på både Windows og macOS ved å endre temainnstillingene til mørke. Hvis du endrer temainnstillingen til mørk, aktiveres det mørke temaet for hele systemet. Noen datamaskiner kunne imidlertid ikke aktivere mørk modus i Kanariutgivelsen. Canary er den tidlige testversjonen av Chrome.

Den mørke modusen endrer fargen på skjermen og teksten. Det blir skjermen mørk og teksten hvit. På samme måte endrer den mørke modusen på Chrome fargen på nedlastingssiden, søkefeltet og innstillingene.

Skjermene blir igjen raskt transponert til mørk modus på grunn av de mindre skadelige effektene av denne modusen på øynene. Det er gunstig for arbeid i svake omgivelser. Videre inneholder den mindre blått lys og forbedrer tekstens lesbarhet.

Når den mørke modusen er offisielt utgitt med Chrome 74-versjonen i april, vil det være muligheter for å aktivere eller deaktivere den.

Vi har diskutert alle nyhetene om mørk modus på Chrome, men hva du synes om denne nye oppdateringen. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor som synes du er bedre: mørkt eller lys?

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...