nyheter

HER er det lite sannsynlig at WeGo for Windows 10 vil skje

HER er det lite sannsynlig at WeGo for Windows 10 vil skje

Etter mye spekulasjoner avviklet HER endelig karttjenesten for Windows 10 og Windows 10 Mobile i forrige måned. Selskapet bestemte seg for å fullstendig fokusere på Android- og iOS-markedene, og til og med gjorde appen sin for disse plattformene bedre enn noen gang med en nylig ommerkevare. I tilfelle du fortsatt ikke har hørt, er HERE Maps nå HERE WeGo og inneholder mange innovative kart- og navigasjonsfunksjoner.

Selvfølgelig er den nye HERE WeGo-appen tilgjengelig på både Android og iOS, men hva med Windows 10? Vi er sikre på at noen Windows 10- eller Windows 10 Mobile-brukere ble fascinert av ommerkingen, da de kanskje trodde at deres favorittkartingsapp faktisk også kunne komme til Windows. Dessverre er det veldig lite sannsynlig at det vil skje.

Som selskapet tydelig uttalte før, for å gjøre HERE Maps kompatible med Windows 10, ville de trenge å utvikle en helt ny app for Microsofts plattform, noe som de ikke har tenkt å gjøre. Imidlertid er HERE Maps fremdeles tilgjengelig på Windows Phone 8.1, men det blir heller ikke ommerket til Here WeGo, og etterlater brukere med en gammel, utdatert app.

“De siste månedene gjorde vi HERE-appene kompatible med Windows 10 ved å bruke en løsning som ikke lenger vil være effektiv etter 30. juni 2016. For å fortsette å tilby HERE-appene for Windows 10, vil vi kreve at vi utvikler appene fra grunnlagt, et scenario som førte til forretningsbeslutningen om å fjerne appene våre fra Windows 10-butikken. ” 

Windows 10 Mobile føles faktisk ikke som et lukrativt marked, spesielt med mange utviklere som nylig har forlatt det. Imidlertid var HERE Maps uten tvil den mest populære karttjenesten på Microsofts plattform, så selv om selskapet bestemte seg for å holde seg i spillet, ville de ikke gå tom for brukere.

Vi må også si at HER faktisk ikke bekreftet at den ommerkede appen ikke kommer til Windows 10, men med alle selskapets tidligere uttalelser i tankene er det ganske lite sannsynlig. Selvfølgelig, hvis noen mirakler skjer, og HER bestemmer seg for å utvikle en ny Windows 10-app tross alt, vil vi sørge for å gi deg beskjed.

Hva synes du om HERE WeGos sjanser til å komme til Windows 10? Er du skuffet over at du blir tvunget til å forlate favorittkartetjenesten din? Gi oss beskjed i kommentarene.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...