vinduer

Slik deaktiverer du Microsoft Edge er tryggere enn Chrome -menyen

Slik deaktiverer du Microsoft Edge er tryggere enn Chrome -menyen

Windows 10-oppdateringer ga mange forbedringer over tid, med for det meste positive reaksjoner fra samfunnet. Imidlertid ødela de påtrengende varslene, startbaserte annonser og irritabel annonseringsstrategi i Windows 10 det litt. Akkurat som varselet som velvillig informerer deg om at Chrome / Firefox er dårlig for batterilevetiden, og at Edge er den virkelige avtalen..

Vi forstår at Windows trenger alle instrumentene for å gjøre Edge til en konkurransedyktig løsning, spesielt etter den uforklarlige skrekken som Internet Explorer var. Men ikke med de konstante annonsene rettet mot vanlige nettlesere, som Chrome eller Firefox, som dukker opp i Windows.

Heldigvis er det en enkel måte å deaktivere denne push-varslingen, selv om de skal være av som standard. Nedenfor er forklart hvordan du gjør det.

Slik deaktiverer du popup-vinduer i Edge-annonser i Windows 10

Tenk deg å bruke Chrome eller Firefox på den bærbare datamaskinen din, og en plutselig dialogboks vises i varslingsområdet og informerer deg om at Edge ikke vil svine på batteriet ditt som de to. I tillegg vil det informere deg om at Edge er raskere og bedre for deg på alle mulige måter. Dette er selvfølgelig bare et tips. Det er ikke en reklame, ikke i det hele tatt.

Vits og hån til side, du kan deaktivere dette på en enkel måte, så det er det. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere disse irriterende tipsene og fortsett å bruke nettleseren du velger. Selv om det er Edge.

  1. trykk Windows + I for å åpne Innstillinger app.
  2. Åpne System seksjon.
  3. Plukke ut Varsler og handlinger fra venstre rute.
  4. Rull ned og deaktiver Få tips, triks og forslag når du bruker Windows.
  5. Lukk vinduet, så skal du være i det fri.

Det er det. Vi håper at denne praksisen ikke vil fortsette med de videre oppdateringene siden den mottok et enormt tilbakeslag fra samfunnet, noe som undergraver tillegget av verdifulle funksjoner og gyldige forbedringer av plattformen.

Hva er din mening om emnet? Er du plaget med Microsofts tilnærming i saken?

Husk å fortelle oss i kommentarene nedenfor.

RELATERTE STORIER DU BØR KJEMPE:

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...