anmeldelser

Slik aktiverer du Cortana-varsel om lite batteri på Windows 10-PC

Slik aktiverer du Cortana-varsel om lite batteri på Windows 10-PC

Cortana forbedres når du leser denne artikkelen, ettersom Microsoft kontinuerlig jobber med nye funksjoner og forbedringer for sin virtuelle assistent. Men aspektet der Cortana forbedret seg mest, er definitivt kompatibilitet på tvers av plattformer. Det er mange oppgaver du kan gjøre fra en Windows 10-enhet til en annen med Cortana, og tallet øker.

Det tverrplattformalternativet vi skal snakke om i denne artikkelen er muligheten til å motta varsler når Windows 10-mobiltelefonens batteri er lite på Windows 10-PCen din. Vi fortalte deg allerede for en tid siden at denne funksjonen kom til Windows 10 Preview, men nå skal vi vise deg hvordan du bruker den.

Aktiver varsler om lavt batterinivå i Windows 10 Mobile

Det er noen få ting du trenger å gjøre på både Windows 10 PC og Windows 10 Mobile for å kunne motta plattformplattformer om lavt batterinivå. Men først og viktigst, sørg for at du er logget på med samme Microsoft-konto på både Windows 10 PC og Windows 10 Mobile.

Aktiver varsler mellom enheter på Windows 10 Mobile

Det første du må gjøre er å aktivere varsler på tvers av plattformer på Windows 10 Mobile. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, følger du bare disse trinnene:

  1. Åpne Cortana på Windows 10 Mobile-enheten
  2. Trykk på hamburgermenyen, åpne Notatbok og velg Innstillinger
  3. Forsikre deg om at alternativet "Send telefonvarsler" er slått på

Du har nå tillatt Cortana å sende varsler fra telefonen din til andre Windows 10-enheter du kjenner. Cortana sender deg ikke bare varsler om batteristatus, men også om nye meldinger, ubesvarte anrop og mer.

Aktiver varsler mellom enheter på Windows 10 PC

Nå som du har aktivert varsler på tvers av plattformer på din Windows 10 Mobile-enhet, må du gjøre det samme på din Windows 10-PC. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

  1. Åpne Cortana på din Windows 10-PC
  2. Klikk på Innstillinger i hamburgermenyen
  3. Forsikre deg om at 'Send varsler mellom enheter' er slått på
  4. Hvis du har flere Windows 10 Mobile-enheter, vil du se dem alle oppført under 'Mine enheter', slik at du kan velge hvilken du vil motta varsler fra. Men hvis du bare har en enhet, er du klar.
  5. Nå, hvis du har flere enheter, velger du en enhet og går til “Synkroniser varsler med mobilenhet”
  6. Klikk deretter på 'Mobile App Notifications'
  7. Du bør se alle varsler her, velg advarsler om lavt batteri

[irp posts = ”30486" name = ”Cortana-varsler vises nå i Action Center på Windows 10 Mobile”]

Det burde være det, neste gang telefonens batterinivå er lavt, vil du motta et varsel om det i Handlingssenteret. Du kan også slå av telefonen fra det varslingsvinduet.

Som vi nevnte ovenfor, er dette alternativet for øyeblikket bare tilgjengelig for Insiders som kjører den nyeste Windows 10 Preview build. Vi forventer imidlertid at den kommer til allmennheten med jubileumsoppdateringen for Windows 10 i juli.

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...