fastsette

Slik løser du problemer med tomskjerm på Windows 10-oppdatering

Slik løser du problemer med tomskjerm på Windows 10-oppdatering

Oppdateringen fungerer ikke når du prøver å laste ned den nyeste Windows 10-versjonen? Du er ikke alene om å oppleve dette problemet. Mange mennesker er det, men det er visse problemer som er ganske interessante enn andre.

Vi kom over noen Windows 10-brukere som har klaget over at Windows Update-delen i Innstillinger-området er 100% tom.

Det er ganske rart for alle å oppleve et problem der Windows Update-delen bare er en tom skifer. Dette kan føre til at folk bare vil gå tilbake til Windows 7 fordi ting er mye enklere der, siden Windows 7 er veldig modent.

Før du kjører tilbake til det gamle operativsystemet, er det imidlertid en sjanse for at vi kan hjelpe deg med debacle.

Hvordan fikser jeg en tom skjerm på Windows 10-oppdatering?

Løsning 1 - Prøv noen kommandoer i CMD

For det første vil vi at du skal prøve følgende kommandoer via CMD:

Dism / Online / Cleanup-Image / CheckHealth
Dism / Online / Cleanup-Image / ScanHealth
Dism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

Hvis det ikke fungerer, trykker du på Windows-tasten + R, og deretter skriver du services.msc for å bekrefte om følgende tjenester er fullt opp og i drift:

Løsning 2 - Tilbakestill Windows 10 Update-komponenter

Likevel kan du tilbakestille Windows 10 Update-komponenter. Den enkleste metoden er å bruke kommandolinjen. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor:

  1. Åpne Win + X-menyen og velg Kommandoprompt (administrator) fra listen. Du kan gjøre det ved å trykke på Windows Key + X snarvei.
  2. Først når Ledeteksten åpner, kjør kommandoene nedenfor:

Løsning 3 - Tilbakestill datamaskinen

Nå, hvis du har prøvd alt ovenfor, foreslår vi at du tilbakestiller PCen. Det burde løse de fleste underliggende problemer. Hvis ikke, kan det være det eneste alternativet å installere Windows 10 på nytt.

Ja, vi vet, det er en tøff beslutning, men noen ganger går ting bare ikke som planlagt. Ingen bekymringer, vi hjelper deg her: sjekk den komplette guiden for å installere Windows 10 på nytt.

RELATERTE STORIER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2016 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet. Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...