fastsette

Hvordan fikse datamaskinens lydproblemer på få minutter

Hvordan fikse datamaskinens lydproblemer på få minutter

Helt siden introduksjonen av Windows Insider-programmet tilbake i oktober 2014, i tillegg til andre problemer, har folk ofte rapportert om lydproblemer. Et par faktorer kan føre til at lyden din forsvinner i Windows 10, men det er også et par løsninger som vil hjelpe deg med å returnere den.

Microsoft ga ut mange Windows 10 OS-versjoner siden 2015, og de er alle stabile operativsystemer. Dette var imidlertid ikke tilfelle i hele Windows Insider-programmet, da mange bygninger var ustabile og inkompatible med mange programvareløsninger. Microsoft jobber faktisk fortsatt med å forbedre kompatibiliteten til Windows 10 med forskjellige drivere og programmer.

Hvordan løser du lydproblemer på datamaskinen din?

Løsning 1: Oppdater lyddriveren

Så det første du bør gjøre, hvis du står overfor lydproblemer i Windows 10, er å sjekke om lyddriveren din er oppdatert. Du vet sikkert det, men det vil ikke skade hvis jeg nevner det. Vi anbefaler dette tredjepartsverktøyet (100% sikkert og testet av oss) for automatisk å laste ned alle de utdaterte driverne på din PC.

Løsning 2: Deaktiver innstillinger for lydforbedring

Hvis du er sikker på at lyddriveren din er oppdatert, men fortsatt står overfor lydproblemet, kan du prøve å endre lydformatet og deaktivere forbedringene. Dette problemet oppstod faktisk på datamaskinen min etter å ha installert noen av de forrige byggene, men alt var tilbake til det normale etter at jeg endret lydformatet fra 16bit til 24bit.

Du bør også prøve denne løsningen, og her er hva du trenger å gjøre:

  1. Høyreklikk på Høyttaler ikonet i oppgavelinjen
  2. Åpen Avspillingsenheter
  3. Velg standard avspillingsenhet og gå til Eiendommer
  4. Gå til Avansert kategorien
  5. Under Lydformat velge 24bit, 96000Hz (Studiokvalitet)
  6. Test om lyden din fungerer, og klikk OK

Hvis du bruker et eldre lydkort, må du bytte til 16bit hvis ditt nåværende lydformat er 24bit. Men i de fleste tilfeller vil jobben bli gjort ved å bytte fra 16bit til 24. Du kan også prøve å deaktivere lydforbedringer. For å gjøre det, følg de tre første trinnene ovenfra, gå til Forbedringer fanen og sjekk Deaktiver alle forbedringer.

Løsning 3: Kjør feilsøkingsverktøyet for lyd

En annen løsning er å kjøre den innebygde feilsøkingsverktøyet for lyd. Ved hjelp av dette verktøyet kan du raskt skanne og vurdere lydenhetene dine for automatisk å reparere potensielle problemer. Du kan starte Windows 10 lydfeilsøking fra Innstillinger-siden ved å gå til Oppdatering og sikkerhet> Feilsøking.

Det ville være alt, hvis du har noen annen form for lydproblem i Windows 10, fortell oss i kommentarene, vi prøver å gi deg en annen løsning. Eller du kan bare vente til Microsoft løser de fleste problemene via en hurtigreparasjon.

I mellomtiden er det noen flere løsninger for å fikse lydproblemer på din PC:

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
  • Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
    Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
    Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
    Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
    Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
    Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...