fastsette

Slik løser du problemer med trådløse N-rutere i Windows 10, 8.1

Slik løser du problemer med trådløse N-rutere i Windows 10, 8.1

Det kan være mange problemer angående trådløse N-rutere du har hjemme, men ved å følge denne opplæringen nedenfor vil du forklare nøyaktig hva du trenger å gjøre for å løse problemene du har og få den trådløse N-ruteren din i gang på kort tid operativsystemet Windows 10 eller Windows 8.1.

Dette problemet du har med den trådløse N-ruteren er vanligvis forårsaket av oppgradering til Windows 8.1 eller Windows 10, og for å fikse det, må du justere noen IP-innstillinger for ruteren i Windows 10 eller Windows 8.1, samt kontrollere ruteren din. og forbindelsene dine hvis det er i gode parametere.

Opplæring i hvordan du løser problemene med trådløse N-rutere i Windows 8.1 og Windows 10

Første metode: Slå av / start ruteren på nytt fra strømuttaket

Hvis du har begrenset tilkobling på den trådløse N-ruteren, betyr det at Windows 8.1- eller Windows 10-enheten din er koblet til den trådløse ruteren, men internettforbindelsen ikke fungerer.

  1. Først må du starte Windows 8.1 eller Windows 10-enheten på nytt.
  2. Sjekk og se om den trådløse tilkoblingen ble opprettet riktig, og du ikke har det begrensede utropstegnet for tilkobling.
  3. Hvis du fremdeles har utropstegnet på den trådløse internettforbindelsen, må du koble den trådløse N-ruteren fra strømuttaket.
  4. Vent i 30 sekunder til ruteren slår seg riktig av.
  5. Koble den trådløse ruteren til strømuttaket nå.
  6. Vent omtrent 30 sekunder, og prøv å koble til den trådløse ruteren.
  7. Sjekk og se om internettforbindelsen din fungerer nå.

Andre metode: Sjekk IPv4

  1. Flytt musepekeren til øvre høyre side av skjermen.
  2. Du bør ha "Charms" -linjen foran deg, og du må venstreklikke eller trykke på "Søk" -funksjonen.
  3. Skriv følgende i søkeboksen: “Kommandoprompt”.
  4. Nå etter at søket er gjort, må du venstreklikke eller trykke på ledetekstikonet.
  5. Skriv følgende i ledetekstvinduet: “Ipconfig / all” men uten anførselstegn.
  6. Trykk på Enter-knappen på tastaturet.
  7. Du vil ha en liste der du skal ha en IP-adresse (IPv4).
  8. Hvis du har en IP-adresse, betyr det at den kan opprette en forbindelse med ruteren.
  9. Hvis tilkoblingen fungerer, må du oppdatere den trådløse kortdriveren du bruker for Windows 8.1 eller Windows 10, og også sjekke om det er oppdateringer tilgjengelig på den trådløse N-ruteren du bruker.

Tredje metode: Tilbakestill ruteren 

  1. Du må prøve å tilbakestille Wireless N-ruteren.
  2. Dette gjøres vanligvis via en liten knapp på baksiden av ruteren, men for en mer detaljert forklaring, må du lese Wireless N-ruteren..
  3. Etter at tilbakestillingen er fullført, start Windows 8.1 eller Windows 10-enheten på nytt.
  4. Koble til Wireless N-ruteren og se om du har de samme tilkoblingsproblemene.

Vanlige problemer med trådløs tilkobling i Windows 10. 8.1

Det er viktig å nevne at noen av disse problemene også kan oppstå på grunn av andre systemfeil. Det kan være lurt å sjekke datamaskinen din om den kobles til ruteren, og om den ikke er et problem med en trådløs adapter eller tilgangspunkt. Det kan være at problemet er i Wi-Fi-adapterområdet, og i dette tilfellet, sjekk vår dedikerte artikkel som vil veilede deg for å løse disse Wi-Fi-områdeproblemene. Hvis ingen av metodene ovenfor fungerer, kan du vurdere å kjøpe et Wi-Fi-adapter til datamaskinen din.

Dette er metodene du kan prøve for å fikse Wireless N-ruteren din og få den til å fungere som den skal med operativsystemet Windows 8.1 eller Windows 10. Skriv oss nedenfor for ytterligere informasjon du trenger om dette emnet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2014 og har siden blitt oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

LES OGSÅ: Windows 7 SP1 til Windows 10-oppgradering som skal utføres gjennom Windows Update

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...