fastsette

Hvordan fikse den fremmede forkledningsfeilen i The Sims 4

Hvordan fikse den fremmede forkledningsfeilen i The Sims 4

Den siste oppdateringen for The Sims 4 brakte en rekke nyttige spillforbedringer og feilrettinger, så vel som egne problemer. Kanskje en av de vanligste og irriterende problemene er den fremmede forkledningsfeilen.

Mer spesifikt, alle fulle romvesener som er født i spillet, eller som er opprettet gjennom genetikk i CAS, mister sitt fremmede utseende når spillere redigerer egenskapene sine. På den annen side ser normale romvesener ikke ut til å bli berørt av dette problemet.

Den gode nyheten er at Pegasys, en ressurssterk The Sims 4-spiller, fant en midlertidig løsning for å fikse den fremmede forkledningsfeilen.

Hvordan fikse den fremmede forkledningsfeilen

1. Først må du sørge for at din fremmede Sim er i forkledning. Noen ganger kan forkledningen se fremmed ut på grunn av feilen, selv om forkledning ikke er valgt.

2. Gå til et speil, og velg Endre Sim. Det er verdt å nevne at alternativet “Alter Disguise” og “Plan Outfits” ikke fungerer.

3. Velg nå bunnportrettet, Alien-skjemaet i CAS, ikke forkledning.

4. Endre romvesenets egenskaper som du ønsker. Hvis du prøver å redigere forkledningen igjen, etter at den er lagret, blir den overskrevet av den fremmede skjemaet. Dette betyr at du må starte på nytt.

5. Lagre i CAS. Den fremmede formen som du endret, skulle nå være menneskelig forkledning.

Den dårlige nyheten er at du ikke kan redigere dette senere i CAS, men du vil ha en menneskelig forkledning til The Sims Studio lapper denne feilen. Du kan også prøve å reparere spillet med Origin-klienten eller laste inn lagringsfilen på nytt. Vi kan også foreslå ominstallering, men det er det siste alternativet, og det er ikke noe du bør gjøre før du prøver alle andre trinn.

Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse den fremmede forkledningfeilen, kan du liste feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2017 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

RELATERTE STORIER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Var denne siden til hjelp? Ja Nei Takk for at du ga oss beskjed! Du kan også hjelpe oss ved å legge igjen en anmeldelse på MyWOT eller Trustpillot. Få mest mulig ut av teknologien din med våre daglige tips Fortell oss hvorfor! Ikke nok detaljer Vanskelig å forstå Andre send
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...