Windows 7

Hvordan migrere Windows 7 til Virtual Box

Hvordan migrere Windows 7 til Virtual Box

Virtuelle maskiner blir mer og mer populære blant vanlige brukere, og hovedsakelig på grunn av fordelene, og også fordi de fremdeles er en nyere form for teknologi.

Når det gjelder fordeler, fordeler for operativsystemutvikling og kan omfatte forbedret feilsøkingstilgang og raskere omstart.

Dermed er det å lage virtuelle maskiner noe du kanskje vil eksperimentere på et tidspunkt.

Imidlertid er en av de beste bruksområdene for dem emulering av faktiske fysiske datamaskiner. For eksempel kan et godt eksempel være hvordan du kan overføre Windows 7-installasjonen til en virtuell maskin.

VirtualBox er programvare med åpen kildekode for virtualisering av dataarkitekturen x86, og det er et av de mest populære programmene av denne typen i verden. Den fungerer som en hypervisor, og lager en VM (virtuell maskin) der brukeren kan kjøre et annet operativsystem (operativsystem).

På grunn av de mange bruken av virtuelle maskiner, og også fordi Microsoft har trukket støpselet på Windows 7, har vi bestemt oss for å lage denne guiden som viser deg nøyaktig hvordan du kan migrere en Windows 7-PC til VirtualBox på kort tid.

Hvordan migrerer jeg Windows 7 til Virtual Box?

Før du begynner, må du først laste ned Disk2vhd på din Windows 7-PC, ettersom du ikke kan gå videre ellers. Når du har lastet den ned, kan du følge trinnene nedenfor:

  1. Bruk disk2vhd.exe å lage en VHD-bilde av en fysisk Windows-maskin
    • Du kan gjøre dette ved å høyreklikke på disk2vhd.exe og velge å kjøre den som administrator
  2. Velg stasjonene du vil migrere til bildet
    • Forsikre deg om at du ikke sjekker bruken Vhdx, eller Bruk Volume Shadow Copy
  3. Velg stien der VHD-filen skal lagres
  4. trykk Skape knapp
  5. Åpen Oracle VM Virtual Box manager og opprett en ny Windows-maskin
  6. Bruk VHD-filen vi har opprettet ved hjelp av Disk2vhd for å opprette en ny harddisk
  7. Når prosessen er ferdig, vil den nye maskinen vises i VirtualBox Manager
    • Du kan laste Windows 7 Virtual Machine ved å dobbeltklikke på den

Ved å følge disse trinnene, bør en nøyaktig kopi av Windows 7-installasjonen din nå være tilgjengelig i VirtualBox i form av en virtuell maskin.

Du kan laste og bruke den som en vanlig fysisk versjon av Windows 7, bortsett fra at den vil være i et mer innesluttet miljø der stort sett ingenting kan gå galt.

I tilfelle at noe lykkes å gå galt, kan du alltid rulle den virtuelle maskinen tilbake til en tryggere tilstand som om ingenting skjedde.

Fant du denne artikkelen nyttig? Gi oss beskjed om hva du synes om virtuelle maskiner i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE ARTIKLER DU BØR KONTROLLERE:
Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...