programvare

Hvordan bruke flytskjermmaler med Adobe Illustrator

Hvordan bruke flytskjermmaler med Adobe Illustrator

Flytskjemaer er en fin måte å formidle informasjon til publikum på en moderne og kortfattet måte. De må være fargerike og godt utformede for å trekke leserens oppmerksomhet, men skapt på en slik måte at fokuset går på informasjonen som overføres, og ikke noe annet.

Å lage dem er ingen enkel oppgave, ettersom ikke alle har fantasien om å starte en fra bunnen av. Når det er sagt, starter den mest åpenbare løsningen for å lage flotte flytskjemaer fra en mal og deretter tilpasser derfra.

Selvfølgelig er dette lettere sagt enn gjort, siden det ikke er mange programmer der ute med et bibliotek med flytskjermmaler som gjør dem verdt.

Imidlertid skiller et grafisk designverktøy seg ut, da det ikke bare har mange maler for flytskjemaer, det har mange maler for stort sett alt du kan forestille deg: Adobe Illustrator.

Hva er Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator er et vektorbasert grafisk designverktøy som først ble utviklet for macOS. Imidlertid gjorde populær etterspørsel det slik at programmet også klarte å komme seg på Windows PC-plattformen, og det støttes nå også på Windows 10..

Produktet er en verdensstandard innen grafisk design, men det betyr ikke at det nødvendigvis er premium og eksklusivt.

Tvert imot, du kan prøve Adobe Illustrator gratis i opptil 7 dager før du velger om du vil kjøpe en full lisens eller ikke.

⇒ Last ned Adobe Illustrator gratis

Hva er Adobe Illustrator-maler?

Maler kan oppfattes som halvfabrikata som du bare trenger å fylle ut med dine egne personlige detaljer, slik at du kan lage nye dokumenter som deler vanlige innstillinger og designelementer..

Hvis du for eksempel vil lage flere flytskjemaer som ser ut og føles like, men som er forskjellige, kan du opprette en mal med ønsket størrelse, innstillinger og utskriftsalternativer.

Du kan også inkludere symboler for vanlige designelementer, som logoer, samt visse sett med fargeprøver, pensler og grafiske stiler..


Hvordan bruker jeg Adobe Illustrators flytskjermmal?

Illustrator kommer med en rekke maler som er inkludert i biblioteket. Disse inkluderer maler for brosjyrer, etiketter, sertifikater, postkort, flytskjemaer, nettsteder og mer.

Foruten den som følger med basisprogrammet, kan maler også lastes ned separat fra Adobes nettsteder, men du kan også prøve brukeropprettet innhold godt.

Når en mal er valgt via kommandoen Ny fra mal, oppretter Illustrator et nytt dokument med identisk innhold og dokumentinnstillinger som malen, men lar den originale malfilen være uberørt.

Når du prøver å lage et nytt prosjekt med utgangspunkt i en eksisterende mal, gjør du ett av følgende:


FAQ: Lær mer om Adobe Illustrator-maler

Ja, Adobe Illustrator støtter fullt ut bruk av proprietære og tredjeparts maler, og dette kan utvides ytterligere med bruk av dedikerte plugins..

Adobe Illustrator leveres med mange maler inkludert, og det er mange nettsteder der du kan laste ned enda mer brukeropprettet innhold gratis. I tillegg kan Abode Illustrator lastes ned og testes gratis i 7 dager.

Ja, du kan lage dine egne maler og til og med lagre dem for senere bruk. Du kan også gjøre det samme med Adobe Photoshop-maler også.


Det er andre programvareverktøy som kan hjelpe deg med å lage flytskjemaer, og noen av dem kommer til og med med noen få gode maler også. Adobe Illustrator viste seg imidlertid å være den beste når det gjaldt å designe hver minste detalj.

Mer, ingen andre tredjepartsverktøy kan matche malbiblioteket, så det er liten sjanse for at flytskjemaene noen gang vil ligne på andres..

Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...
Holiday Deal Kjøp en Windows 8.1-nettbrett eller PC, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er avsluttet, men det er noen flere søte avtaler som Microsoft har utarbeidet for deg. Les nedenfor for å se hva vi sna...
Rabatterte Windows 8-apper og spill denne uken # 6
Nok en uke er her, og Microsoft publiserer som alltid de nedsatte Windows 8-appene og -spillene i Windows Store. For denne uken har vi fire interessan...