nyheter

Hundrevis av nye Microsoft Edge-tillegg vil lande i år

Hundrevis av nye Microsoft Edge-tillegg vil lande i år

Microsoft kunngjorde i 2018 at de vil konvertere Edge til en Chromium-basert nettleser i løpet av 2019.

Chromium er den samme rendering-motoren med åpen kildekode som understøtter Google Chrome. Chromium-motoren vil forbedre Edges nettkompatibilitet og utvide utvidelsesregisteret.

Nå er nettsiden Microsoft Edge Insider Addons online og inkluderer flere utvidelser enn før.

Windows tipster WalkingCat oppdaget først den nye Microsoft Edge Insider Addons-nettsiden tidligere i mars 2019.

Det er en webside som inkluderer tillegg (eller utvidelser) for Edge-forhåndsvisning som Microsoft snart vil gi ut.

Brukere kan prøve forhåndsvisningsleseren ved å registrere seg i Edge Insider-programmet, som tilsvarer Edge Windows Insider-programmet.

Siden Microsoft Edge Insider Addons forsvant kort. Imidlertid har Microsoft nå oppdatert og gjenopprettet den siden. Nå inneholder Microsoft Edge Insider Addons-siden 113 utvidelser.

Den websiden inkluderer utvidelser som AdBlock, Popup Blocker, Amazon Assistant, Clipicious Web Clipper og Pinterest Save Button.

Noen få brukere har allerede prøvd ut en ny lekkert versjon av den Chromium-baserte Edge-nettleseren. Disse brukerne har bekreftet at de kan legge til utvidelser til Edge fra Chrome Nettmarked, som forventet, når de aktiverer en Tillat utvidelser fra andre butikker innstilling på kant: // utvidelser.

Chromium-Edge får hundrevis av nye tillegg i år

Det er ikke overraskende ettersom den nye Edge er basert på samme motor som Chrome. Så brukerne er ikke bare begrenset til de tilleggene som er inkludert på Microsoft Edge Insider-tilleggssiden.

Google Chrome-utvidelser for Edge betyr at det vil bli en massiv økning i antall tillegg for Microsofts flaggskipleser. Chromes utvidelsesregister overgår Edge's 228 tillegg på MS Store.

Antall utvidelser for Edge har bare sakte økt siden 2016. Det skyldes i stor grad Microsofts målte tilnærming for nye tillegg.

Microsoft kan fortsatt fortsette sin kuraterte økosystempolicy for Edge-utvidelser på MS Store. Det vil imidlertid ha liten betydning når brukere kan legge til Chrome-utvidelser i Edge.

Derfor vil den nye Chromium-baserte motoren utvilsomt takle Edge mangel på tillegg, som var en av nettleserens mest bemerkelsesverdige mangler..

Chromium Edge må imidlertid tilby litt mer enn flere utvidelser hvis det skal alvorlig utfordre Chrome og Firefox. Edge henger også bak andre nettlesere når det gjelder tilpasningsalternativer.

For eksempel støtter Edge ikke tredjeparts temaer, som det er nok av for både Firefox og Chrome. Så den nye Edge må være en mer tilpassbar nettleser enn den er for øyeblikket.

Microsoft har ikke gitt utgivelsesdato for den første Chromium Edge-versjonen. Imidlertid, med forhåndsvisning av versjoner som filtrerer ut, kan det ikke ta for lang tid før Microsoft generelt slipper den oppdaterte Edge for Windows 10, 8.1 og 7..

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE: 

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...