nettlesere

Bilder av Microsoft Edge på Surface Duo med to skjermer dukker opp

Bilder av Microsoft Edge på Surface Duo med to skjermer dukker opp

Microsoft har ganske mye ferdig med å utvikle maskinvarespesifikasjoner for den kommende Surface Duo. Selskapet har også vist frem hvordan det ønsker applikasjoner designet for dual-screen opplevelser.

Tidligere i år demonstrerte Microsoft for eksempel på live-video hvordan applikasjoner som Google Maps kan fungere på en faktisk Surface Duo.

Imidlertid er det lite kjent om hvordan hver type programvare, fra mediaspillere til nettlesere, vil se ut og fungere på den nye formfaktoren..

Nå har folkene på Windows Central gjort en god jobb med fremvisning av bilder av Android-apper som Microsoft utvikler for Surface Duo.

Microsoft Edge på Surface Duo

Den nye Chromium-baserte Edge, som nylig har en innebygd stavekontroll, er standard nettleser på Surface Duo.

Som du kanskje allerede vet, er gleden ved å bruke en gadget med to skjermer muligheten til å spenne innhold på begge skjermene.

Så du vil åpenbart kunne bruke Microsoft Edge i flere skjermmodus på den kommende sammenleggbare enheten.

Hvis du spenner nettleseren over de to skjermbildene, vises adresselinjen på venstre skjerm. Den andre skjermen viser favorittdelen i et ikon helt til høyre.

I følge Windows Central's Zac Bowden vil spenning av Edge føre til å spre nettsiden du er på over de to skjermene.

Men enhetens ramme kan blokkere noe av innholdet du prøver å se. Som sådan kan det hende at flerskjermmodus ikke er ideell for noen nettsteder.

Spanning Edge vil også strekke seg over nettsteder, men de fleste nettsteder blir stående med Surface Duos ramme som skjærer inn i innholdet. Nettutviklere kan velge å støtte dual-screens, men ikke alle nettsteder vil.

Også på Surface Duo vil Edge-brukere kunne dra og slippe elementer som tekst, lenker og bilder fra nettsider til hvilken som helst Android-programvare som støtter funksjonen..

Hva er dine synspunkter om bruk av Microsoft Edge på den kommende Surface Duo? Del gjerne din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...