anmeldelser

Installer tredjeparts Windows 10 med Uxtheme Multi-Patcher

Installer tredjeparts Windows 10 med Uxtheme Multi-Patcher

Microsoft har en enorm samling av gratis og betalte Windows 10, 8 og Windows 8.1-temaer tilgjengelig for nedlasting, men hvis du vil laste ned tredjeparts temaer, så Uxtheme Multi-Patcher er kanskje den beste programvaren å bruke.

Det er mange tilgjengelige gratis Windows 10, 8 og Windows 8.1-temaer som du kan installere akkurat nå. Nylig har vi også delt noen Windows 10, 8.1 vinter- og juletemaer med deg. Men hvis du har funnet et flott tredjeparts Windows 10, 8.1-tema som du virkelig liker, er det en programvare som enkelt kan hjelpe deg med å distribuere den. Og den har nylig nettopp fått full Windows-støtte.

Last ned Uxtheme Multi-Patcher

Uxtheme Multi-Patcher kan lappe systemfiler slik at den kan støtte tilpasningselementer som ikke er utviklet av Microsoft. Her er endringene pakket i den nyeste Uxtheme Multi-Patcher-versjonen:

Selvfølgelig kan du bruke Uxtheme Multi-Patcher for alle andre støttede Windows-versjoner. Last ned den fra lenken nedenfor.

Last ned Uxtheme Multi-Patcher for Windows 10, 8.1

For mer informasjon om de beste temaene du kan installere på din Windows 10-datamaskin, se guidene som er oppført nedenfor:


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...