nyheter

Installer Windows 10 Mobile Anniversary Update på eldre Lumia-enheter

Installer Windows 10 Mobile Anniversary Update på eldre Lumia-enheter

Selv om Microsoft opprinnelig lovet jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile å ankomme kort tid etter PC-versjonen, venter vi fortsatt på at den skal bli utgitt. Mens noen eiere av nyere Windows 10 Mobile-enheter sikkert vil få det, når eieren blir tilgjengelig, vil eiere av eldre Windows 10 Mobile-enheter, hvis telefoner ikke er kompatible med jubileumsoppdateringen, bli sluttet igjen.

Selv om du bruker en Windows 10 Mobile-enhet som offisielt ikke er kompatibel med jubileumsoppdateringen, er det likevel en sjanse for deg å installere den andre store oppdateringen for Windows 10 Mobile på telefonen din. Dormant Hackers Team fra XDA-fora, klarte å lage et verktøy som vil hjelpe eldre Lumia-enheter med å installere jubileumsoppdateringen.

Selvfølgelig er dette ikke den offisielle måten å installere Windows 10 Mobile Anniversary Update på enheten din, men kan få jobben gjort. Det er fortsatt bedre enn ikke å ha jubileumsoppdateringen i det hele tatt installert.

Når den er installert, lurer appen Windows Update om at en enhet den er installert på, faktisk er en Lumia 950. Siden Lumia 950 er perfekt kompatibel med jubileumsoppdateringen, vil du kunne installere oppgraderingen på enheten din, selv om den ikke er offisielt kompatibel.

Slik bruker du appen:

Appen fungerer foreløpig ikke på enheter med 512 MB eller RAM, men utvikleren lovet at den vil bli endret i noen av de fremtidige versjonene. Appen kan heller ikke oppgradere Windows Phone 8.1-enheten din til Windows 10 Mobile, så hvis den er inkompatibel med systemet, er det ingenting du kan gjøre med det.

Hvis du liker ideen, og vil installere Windows 10 Mobile på enheten din, selv om den ikke opprinnelig er kompatibel, bør du prøve dette verktøyet. Du bør imidlertid være veldig forsiktig, siden dette ikke er Microsofts app, og kan skade dataene eller telefonen din. Så før du prøver noe med denne appen, må du sørge for at du har laget en sikkerhetskopi av alle tingene dine.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...