vinduer

Er PC-en min klar for Windows 10. april-oppdatering?

Er PC-en min klar for Windows 10. april-oppdatering?

De som har holdt øye med Microsofts Windows 10. april-oppdatering vet at oppdateringen ble lovet for lenge siden, og siden den gang har Microsoft jobbet hardt med å legge til polering av operativsystemet. Utgivelsen av oppdateringen har tatt så lang tid fordi det faktisk er en stor oppdatering som inneholder oppdateringer og nye funksjoner i stort sett alle aspekter av Windows 10. Dessuten ødela noen uventede BSOD-feil Microsofts utgivelsesplaner som tvang selskapet til å forsinke oppdateringen.

Når det er sagt, er ventetiden endelig over. Du kan nå oppgradere til Windows 10. april-oppdatering ved hjelp av Microsofts Update Assistant. Vi er sikre på at mange Windows-fans har ventet på denne nye oppdateringen, da det er en av de mest etterlengtede oppdateringene som noensinne er utgitt av Microsoft..

Imidlertid må visse forberedelser gjøres før du installerer Windows 10. april-oppdateringen. Selv om disse ikke er obligatoriske, vil utførelse av dem hjelpe enormt både under og etter installasjonen. Her er de beste tingene du må gjøre før du oppgraderer til Windows 10. april-oppdateringen.

Sjekkliste for installering av Windows 10. april-oppdatering

1. Sikkerhetskopier og rengjør datamaskinen

Både oppdateringsprosessen og resultatene vil være mye hyggeligere å se på hvis det er gjort litt vårrengjøring på forhånd. Slett derfor unødvendige filer, fordi de kan redusere oppgraderingsprosessen.

Sørg for at du har nok ledig plass på harddisken til å installere Windows 10. april-oppdateringen. Microsofts Update Assistant vil først sjekke ledig plass, men du kan alltid gi verktøyet en hjelpende hånd ved å slette unødvendige filer og programmer. Ikke glem å tømme nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer.

I tillegg tar du sikkerhetskopi av alle viktige filer som er lagret på datamaskinen din. På denne måten vil du unngå å bli utsatt for forskjellige feil som bare kan slette viktige dokumenter eller filer.

2. Kjør en fullstendig systemskanning

Sørg for at antivirusprogrammet ditt er oppdatert, og kjør en fullstendig systemskanning for å oppdage og fjerne skadelig programvare og virusprogrammer som kan ha snek seg inn i datamaskinen din..

3. Oppdater operativsystemet og programmene

Det er også veldig viktig at du installerer de nyeste Windows-oppdateringene på datamaskinen din. I tillegg kan du oppdatere driverne og installere de nyeste oppdateringene for alle programmene dine.

4. Hold produktnøkler og programvarelisenser tilgjengelig

Hvis datamaskinen ikke klarer å aktivere noen programmer etter oppgraderingen, trenger du produktnøklene eller lisensene for å aktivere dem igjen. Skriv ut denne informasjonen slik at du alltid kan ha den i hånden i tilfelle noe går galt.

5. Lag gjenopprettingsmedier

Hvis datamaskinen din ikke reagerer helt etter oppgraderingen, er det en skikkelig å ha nyttig gjenopprettingsmedier. For mer informasjon om hvordan du oppretter en gjenopprettingsstasjon, sjekk Microsofts supportside.

6. Sjekk systemkravene

Sist men ikke minst, sørg for at datamaskinen din oppfyller systemkravene som er nødvendige for å kjøre operativsystemet:


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2017 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.


RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...