nyheter

KB4541331 øker installasjonssuksessen til Windows 10-oppdateringer

KB4541331 øker installasjonssuksessen til Windows 10-oppdateringer

Kumulativ oppdatering KB4541331 er nå live.

CU kommer med mange ikke-sikkerhetsrettinger og forbedringer. Disse forbedringene gjelder for alle Windows 10 versjoner 1809, Windows Server versjoner 1809 og Windows Server 2019.

Enhets- og appkompatibilitet med Windows-oppdatering

Flere av problemene som Windows-oppdateringer har forårsaket i det siste, har noe å gjøre med enhet- eller appkompatibilitet.

For eksempel har noen Windows 10-brukere rapportert om feil på systemmaskinvaren som grafikk og lydkort etter installasjon av en oppdatering.

I alvorlige tilfeller har inkompatibilitet resultert i 100% oppdateringsfeil.

Vel, Microsoft sa at CU KB4541331 løser det problemet.

Løser et problem med å evaluere kompatibilitetsstatusen til Windows-økosystemet for å sikre applikasjons- og enhetskompatibilitet for alle oppdateringer til Windows.

Selskapet spesifiserer imidlertid ikke applikasjonene eller enhetene som denne løsningen retter seg mot.

BattlEye er en av appene som tidligere har forårsaket Windows 10-oppdateringsfeil på grunn av inkompatibilitet. Så alvorlig er feilen at noen ganger blokkerer Microsoft PCer med berørte versjoner av anti-cheat-programvaren fra oppdatering.

Windows 10-oppdateringer som er kompatible med slike applikasjoner, installeres med færre problemer etter oppgraderingen.

Berør tastatur, utskrift og kalenderoppdateringer

Installasjon av KB4541331 bør sikre at PC-tastaturet vises etter behov under registreringen, ifølge Microsoft. Det løser også et problem som oppstår fra utskrift til et dokumentdelingsdatabase.

Likeledes må Windows 10-brukere i Samoa-tidssonen ha hatt det med systemets problem med dato og dag, noe som førte til Microsofts siste inngrep.

Selv med riktige innstillinger for dato og klokkeslett, vil PCene deres vise datoer på feil ukedag i varslingsområdet. Du vil få det meste av timeplanene eller avtalene dine galt med et avvik som det.

Heldigvis har KB4541331 en løsning på problemet.

Oppdaterer et problem som får kalenderdatoer til å vises på feil ukedag i klokke- og datoområdet i varslingsområdet når du velger Samoa tidssone.

Slik installerer du oppdateringen

CU KB4541331 er valgfritt, så du trenger ikke å installere det hvis problemene det løser ikke påvirker Windows 10-PCen din.

Likevel kan du oppgradere ved å gå til Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, og til slutt Windows Update. Det tilgjengelige tilgjengelige oppdateringsområdet har en lenke du kan klikke for å laste ned og installere CU på enheten.

Alternativt kan du gå til Microsoft Update-katalogen online for å laste ned en frittstående pakke for de nyeste Windows 10-løsningene og forbedringene.

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...