nyheter

Mafia III Day-One Patch er nå tilgjengelig på Xbox One

Mafia III Day-One Patch er nå tilgjengelig på Xbox One

2K Games har endelig begynt å rulle ut Day-One Patch for Mafia III, etter den enorme bølgen av klager over spillets FPS-hastighetsbegrensninger. Den første Mafia III-oppdateringen er nå kun tilgjengelig for Xbox One-konsollen, mens løsningen for PC-er skal lande en gang i løpet av denne helgen.

Oppdateringen krever 2,1 GB for å installere og adresserer de irriterende FPS-hastighetsproblemene. Xbox One-eiere bekreftet at de ikke lenger har FPS-problemer på konsollen etter installering av denne oppdateringen: "I det minste løste problemer med framerate på Xbox One-versjonen."

Som nevnt tidligere, vil den samme oppdateringen være tilgjengelig for PC-spillere denne helgen. Vi tror at hvis alt går greit med Xbox One-oppdateringen, kan oppdateringen for PCer lande så snart som i dag.

Vi har for øyeblikket en oppdatering som kjører her i studioet som inkluderer 30, 60 og ubegrensede bilder per sekund i video-menyen, blant andre forbedringer for PC-versjonen av Mafia III. Vi bekrefter oppdateringen nå for å sikre at alt fungerer som forventet. Hvis alt går bra, forventer vi at oppdateringen vil bli live denne helgen. Vi vil holde PC-fellesskapet oppdatert om statusen til oppdateringen gjennom helgen og takker for alle tilbakemeldingene!

Vi vet fortsatt ikke om Mafia III Day-One Patch gir andre rettelser og forbedringer, bortsett fra hurtigreparasjonen for FPS. Listen over problemer i Mafia III blir lengre for time etter hvert som spillere utvikler seg gjennom spillet. Andre Mafia III-problemer inkluderer: mus og tastaturfeil, problemer med nedlasting av spill, spillkrasj og mer.

Har du allerede installert Mafia III Day-One Patch på Xbox One? Er spillopplevelsen din noe bedre nå?

Windows Blue Hva oppstyret handler om
Ryktene om Windows blå har sirkulert på nettet en god stund, hovedsakelig skremt av det faktum at noen er skuffet over Windows 8 og vil veldig gjerne ...
Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hater eller elsker Windows 8, vi er fortsatt nysgjerrige på en ting - bare hvor mange enheter klarte Redmond å selge? Hvor mange Windows 8-ek...
Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...