vinduer

Microsoft legger til nye funksjoner til Document Inspector i Excel, PowerPoint og Word

Microsoft legger til nye funksjoner til Document Inspector i Excel, PowerPoint og Word

 Microsoft Office 2010 og 2013 drar nå nytte av en serie nye Document Inspector-funksjoner. Dokumentinspektør, også kjent som “Verktøyet for problemer”, sjekker Office-dokumentene dine for gjenstander som kan inneholde personlig eller skjult informasjon.

Denne sensitive informasjonen er viktig fordi den kan avsløre detaljer om presentasjonen eller firmaet ditt som du ikke vil dele med andre når du deler Excel-, PowerPoint- eller Word-dokumentene dine. Dette er grunnen til at du bør sjekke dokumentene eller metadataene (dokumentegenskapene) før du deler dem offentlig.

Slik fungerer dokumentinspektøren. Først prøver den å automatisk fjerne det private eller skjulte innholdet fra dokumentet, og hvis det mislykkes, får du et varsel.

Her er listen over de nye inspeksjonene:

PowerPoint og Word:

  1. Innebygde dokumenter
  2. Makroer, skjemaer eller ActiveX-kontroller

Utmerke:

  1. Innebygde dokumenter
  2. Makroer, skjemaer eller ActiveX-kontroller
  3. Koblinger til andre filer
  4. Pivottabeller, pivottabeller, kubeformler, skivere og tidslinjer *
  5. Sanntids datafunksjoner
  6. Excel-undersøkelser *
  7. Definerte scenarier
  8. Aktive filtre
  9. Egendefinerte regnearkegenskaper
  10. Skjulte navn

Tidslinjer og undersøkelser støttes ikke i Excel 2010, og derfor oppdager Document Inspector dem bare i Excel 2013. Den offisielle Microsoft-bloggen informerer oss også:

"Noen av de nye inspektørene dukker kanskje ikke opp i Excel 2010 med oppdateringene for Office i november og desember 2010. De vil vises i en oppdatering tidlig i 2015."

Selv om de nye funksjonene forbedrer dokumentdetektoren, hvis du jobber med sensitiv informasjon, må du huske at noen gjenstander ikke kan oppdages bare fordi dokumentdetektoren ikke var designet for å oppdage dem..

"I Excel kan du for eksempel plassere data i en rad eller kolonne langt unna som du kanskje ikke ser når du går gjennom regnearket, eller i Word eller PowerPoint. Du kan dekke noen data med et bilde og glemme at det er der."

Som den offisielle Microsoft-bloggen påpeker det igjen, husk at Document Detector ikke erstatter juridisk gjennomgang. I tilfelle du får problemer for å avsløre konfidensiell informasjon fordi du trodde at Document Detector også tok seg av den saken, må du huske at Microsoft ikke vil være ansvarlig for det.

For mer informasjon om Document Inspector, sjekk Microsofts supportside for Excel, Word og PowerPoint.

LES OGSÅ: Ikke noe hell for Windows-PC: Rise of the Tomb Rider som skal slippes på Xbox

Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...