nyheter

Microsoft kunngjør tre nye Edge Insider-kanaler for Windows 10

Microsoft kunngjør tre nye Edge Insider-kanaler for Windows 10

Microsoft kunngjorde i 2018 at Edge blir en Chromium-nettleser i løpet av 2019. Derfor er Chromium Edge basert på samme motor som Google Chrome og Opera..

I mange henseender er det en god ting for nettleseren. Nå har den store M bekreftet at de første offisielle Dev og Canary forhåndsvisning av nettleseren er tilgjengelige via Microsoft Edge Insider Channels.

Microsoft Edge Teams kunngjorde de nye Dev- og Canary-kanalene i et Windows Blogs-innlegg. Det blogginnlegget sier:

I dag sender vi de første Dev- og Canary-kanalene av neste versjon av Microsoft Edge, basert på Chromium-kildekodeprosjektet ... Vi inviterer deg til å prøve forhåndsvisningen i dag på enhetene dine.

I tillegg heter det i blogginnlegget:

Vi starter med å lansere de to første Microsoft Edge Insider Channels, Canary og Dev, som du kan laste ned og prøve på Microsoft Edge Insider-nettstedet..

Dermed kan brukere nå prøve de første offisielle forhåndsvisningene av Chromium Edge for Windows 10.

Imidlertid er det foreløpig ingen forhåndsvisning bygger for Windows 8.1 eller 7. Ikke desto mindre vil Microsoft gi ut noen forhåndsvisning for andre plattformer senere.

Microsoft Edge Insider-siden består av tre nedlastningskanaler: Canary, Dev og Beta. Canary er kanalen Microsoft oppdaterer med størst regelmessighet.

Husk at forhåndsvisninger av Kanariøyene også kan være litt buggy. Brukere som foretrekker å prøve forhåndsvisning av bygg som er grundigere testet, bør laste dem ned fra Dev-kanalen.

Beta er den tredje kanalen Microsoft ennå ikke har åpnet. Det er en kanal Microsoft vil oppdatere omtrent hver sjette uke. Beta gir de mest stabile Edge forhåndsversjonene for brukere.

Brukere kan laste ned forhåndsvisning av bygg fra Microsoft Edge Insider Channels med en gang. Det er ikke nødvendig å registrere seg for noe med registreringsskjemaer.

Klikk på Last ned for Windows 10 på Microsoft Edge Insider Channels-siden. Da vil brukere bli med i programmet når de starter installasjonsprogrammet for Chromium Edge.

Den første offisielle forhåndsversjonen av Chromium Edge ser ikke drastisk ut fra den nåværende EdgeHTML Edge. Imidlertid inneholder Chromium Edge's nye fane et bakgrunnsbilde fra Bing.

Forhåndsvisningsversjonens URL-linje er ikke helt den samme som den inneholder en ny brukerprofilknapp.

Videre inkluderer Dev-versjonen også Legg til denne siden som favoritter -knappen i URL-boksen i stedet for på verktøylinjen.

Når nøyaktig Microsoft vil lansere den endelige versjonen av Chromium Edge, er det fortsatt uklart.

Programvaregiganten har ikke gitt noen detaljerte lanseringsdatoopplysninger for sin rebranded flaggskip-nettleser. Imidlertid, med Chromium Edge nå i alfafase, kan brukere allerede bla med den nye Edge.

RELATERTE ARTIKLER FOR Å KONTROLLERE 

Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...