nyheter

Microsoft Download Center er fremdeles vert for Windows Update-nedlastinger

Microsoft Download Center er fremdeles vert for Windows Update-nedlastinger

Noen viktige endringer i hvordan oppdateringer av oppdateringer er på vei for Windows 7 og Windows 8.1, med Microsoft som bringer kumulative oppdateringer til de nevnte operativsystemene, akkurat som det gjør for Windows 10.

Organisasjoner og sluttbrukere vil bare motta oppdateringspakker i stedet for individuelle oppdateringer, og siden dette systemet ikke har fungert veldig bra på Windows 10, er vi ganske sikre på at det også vil ha noen problemer på Windows 7 og Windows 8.1..

Slik kan du ikke lenger blokkere oppdateringer eller avinstallere dem, noe som betyr at du mest sannsynlig vil støte på noen problemer som vil tvinge deg til å fjerne hele oppdateringspakker på grunn av kompromittert del.

Microsoft Download Center er fortsatt vert for Windows Update-nedlastinger

Microsoft hevder at bare sikkerhetsoppdateringer vil være tilgjengelige via WSUS og Microsoft Update Catalog. Imidlertid ser det ut til at nedlastinger fortsatt er tilgjengelige på Microsofts nettsted for nedlastingssenter. Hvis du sjekker ut en av sikkerhetsbulletinene, vil du legge merke til koblinger som fører til stedet der du kan laste ned KB3192391-oppdateringen. Med andre ord er brukerne fremdeles i stand til å laste ned sikkerhetsoppdateringer fra Microsofts nettsted for nedlastingssenter.

Det er ikke sikkert ennå hvorfor Microsoft ombestemte seg, men vi er ganske sikre på at selskapet vil forklare seg en gang snart.

Hva er tankene dine om kumulative oppdateringer for Windows 7 og Windows 8.1? Vil du få oppdateringer på den gamle måten, noe som betyr en om gangen?

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...