nyheter

Microsoft Edge Dev-kanal får en flytende designoppdatering

Microsoft Edge Dev-kanal får en flytende designoppdatering

Den siste Edge Dev-kanaloppdateringen kommer med nye flytende designmuligheter og en rekke andre forbedringer og reparasjoner.

Som du kanskje allerede har sett, ser ikke flere Windows 10-appikoner ut det samme når operativsystemets UI-transformasjon fortsetter.

Den pågående ansiktsløftningen er i tråd med Microsofts flytende designfilosofi, som den også ønsker at utviklere skal bruke på Win 32-appene de bygger.

Flytende design for nettsidekontroll

I Edge Dev build 82.0.446.0 kan utviklere implementere Microsofts flytende designkonsepter med nettsidekontroller som kalendervelgeren. På denne måten kan de gå i selskapets fotspor når det gjelder oppretting av estetisk tiltalende apper.

Andre tilleggsfunksjoner

Edge vil be deg om å bytte til riktig profil hvis du prøver å få tilgang til skole- eller arbeidsinnhold via din personlige profil. Du vil også kunne konfigurere funksjonen Administrer søkemotorer for å aktivere søkeleverandørfunn.

Det ser ut til at noen kontoer ikke kunne synkronisere uten den riktige forklaringen før den siste Edge Dev-oppdateringen. Microsoft har løst kommunikasjonsfeilen, så hvis det oppstår synkroniseringsfeil, vil det være klart hvorfor.

Samlinger fikk en betydelig oppgradering som inkluderte bedre dra og slipp-funksjonalitet. Det er også en riktig måte for nettsteder å legge til pris- og vurderingsinformasjon til hvert element som legges til i en samling.

Prestasjonsrettinger

Bygg 82.0.446.0 oppdateringer flere problemer som har påvirket ytelsen til Edge.

Nettleseren vil krasje mens den er i bruk i mange scenarier, inkludert når du lukker den, spiller surfespillet og når du synkroniserer favoritter. Oppdateringen har løst disse problemene.

Vedvarende feil

Bygget løser ikke alle feilene som rapporteres om innsidere, ifølge Microsofts josh_bodner. For eksempel har det vært duplisering av favoritter i noen kontoer til tross for at selskapet hadde lappet problemet i forrige måned.

Det er også problemer som Microsoft ennå ikke anerkjenner. Kommenterer utgivelsesnotatene for den siste Edge Dev-kanaloppdateringen, en insider klaget over mangelen på historikssynkronisering.

For meg er det største hullet for øyeblikket mangelen på historikk (og for øyeblikket åpne faner) synkronisering - spesielt synkronisering med Android-versjonen. Faktisk er jeg ganske overrasket over at du ga ut en første stabil utgivelse fremdeles uten den helt grunnleggende funksjonen.

For å laste ned Edge build 82.0.446.0, kan du gå til Edge Insider-nettstedet. Microsoft oppdaterer Dev-kanalen hver uke.

Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...