nettlesere

Microsoft Edges markedsandel vokser, men Chrome styrer fortsatt Windows-PCer

Microsoft Edges markedsandel vokser, men Chrome styrer fortsatt Windows-PCer

Edge er Microsofts favorittleser, men det er ikke så populært blant Windows 10-brukere. Redmond-giganten har prøvd å overbevise brukerne om å bytte til Edge siden Windows 10 ble lansert, med middelmådige resultater..

Som en rask påminnelse hadde Microsoft Edge en total markedsandel på 5,33% tilbake i desember. I januar fikk Microsofts nettleser flere brukere og nådde en markedsandel på 5,48%. Disse tallene er gitt av NetMarketShares undersøkelse for januar måned.

Faktisk får Edge sakte flere brukere, men dette er ikke nær nok til å bli en reell trussel for Googles nettleser. Chrome er fortsatt den mest populære nettleseren blant Windows-brukere, med en imponerende 57,94% markedsandel, opp fra 56,43% i desember.

Internet Explorer er fortsatt den nest mest populære nettleseren, med en total markedsandel på 19,71%.

Microsoft Edge er standard nettleser for Windows 10. På en måte avhenger Edge-markedsandelen av antall Windows 10-brukere. Sannsynligvis vil Edge's popularitet få noen flere markedsandeler i april, etter at Microsoft har gitt ut Windows 10 Creators Update, men vil ikke true Chromes popularitet..

Edge's nye funksjoner vil gjøre det mer tiltalende for brukerne

Redmond-giganten rullet nylig ut den største build-oppdateringen de siste månedene, og avslørte mange saftige funksjoner den kommende Creators Update vil pakke, inkludert en mengde nye og interessante Edge-funksjoner og forbedringer som definitivt vil gjøre det mer tiltalende for brukerne.

Her er noen av de nye Edge-funksjonene:

Tar du hensyn til alle disse nye funksjonene, planlegger du å gi Edge en sjanse i april?

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...