nyheter

Microsoft lanserer oppdaterte, kraftigere varianter av Surface Pro 4 og Surface Book

Microsoft lanserer oppdaterte, kraftigere varianter av Surface Pro 4 og Surface Book

Microsoft ga ut Surface Pro 4 og Surface Book for å være blant de beste, om ikke de beste enhetene i deres kategorier. Men selskapet presenterte i dag nye, kraftigere versjoner av disse enhetene, og legger til det nåværende tilbudet, som allerede har noen kraftige varianter av disse premium-enhetene. I tillegg til nye versjoner av Surface Book og Surface Pro 4, avslørte Microsoft også den nye Gold Surface Pen.

Nye versjoner av Surface Book og Surface Pro vil bare være tilgjengelig i Microsofts nettbutikk, og hos noen forhandlere som selskapet er partner med. De nye variantene er den kraftigste versjonen av enhetene ennå, og de kommer med 1 TB lagringsplass, 6th generasjon Intel i7-prosessorer, og 16 GB RAM.

Gulloverflatepenn ankommer også

Foruten de kraftigste versjonene av Surface Book og Surface Pro 4, ga Microsoft også ut en ny versjon av Surface Pen, kalt Gold Surface Pen. Dette tilbehøret er tilgjengelig i Canada, Danmark, Finland, Italia, Norge, Polen, Portugal, Spania, Sverige og USA. Det er priset til $ 59,99, og det følger ikke med Surface Book eller Surface Pro 4, akkurat som det er tilfellet med en vanlig Surface Pen.

Microsoft sier i blogginnlegget at Gold Surface Pro tilbyr en flott skriveopplevelse når den brukes på Surface Pro 4, fordi den har 1024 nivåer av trykkfølsomhet. Vi håper denne pennen ikke vil være like plagsom for Surface Pro 4-brukere, som den vanlige pennen var for en tid tilbake.

Microsoft ga ut den nye Gold Surface Pen først, men det er stor mulighet for at selskapet jobber med en annen Surface Pen, som vil ha muligheten til å lade via Surface Pro 4 / Surface Book magnetisk tilkobling..

Når det gjelder de nye variantene av Surface Book og Surface Pro 4, er de bare tilgjengelige i USA og Canada, og du kan kjøpe den nye Surface Pro 4 for $ 2,699, mens den nye versjonen av Surface Book er priset til $ 3,199.

Hva sier du om de nye Surface-tilbudene? Er de verdt pengene, og vil du gi 3199 dollar for en bærbar datamaskin? Fortell oss i kommentarene.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...