nyheter

Microsoft lanserer Windows 7 KB3197867 og månedlig samleoppdatering KB3197868

Microsoft lanserer Windows 7 KB3197867 og månedlig samleoppdatering KB3197868

Den andre månedlige samleoppdateringen for Windows 7 er nå tilgjengelig for nedlasting. Denne oppdateringen gir mange sikkerhetsoppdateringer og kvalitetsforbedringer, men ingen nye operativsystemfunksjoner.

Windows 7 månedlige samleoppdatering KB3197868 gir sikkerhetsoppdateringer til følgende Windows-komponenter: Microsoft Graphics Component, kjernemodusdrivere, Microsoft Video Control, vanlig loggfilsystemdriver, Windows-godkjenningsmetoder, Windows-operativsystem, Windows File Manager, Windows-register, OpenType, Internet Explorer 11 og Windows Component.

Foreløpig er ikke støttesiden for KB3197868 tilgjengelig. Med andre ord vet vi ikke helt hva de spesifikke sikkerhetsforbedringene er. Mest sannsynlig burde støttesiden være tilgjengelig i morgen, siden Microsoft vanligvis publiserer den 24 timer etter at oppdateringer rammet søkelyset.

Mange brukere vil definitivt vente til i morgen før de installerer de nyeste Windows 7-oppdateringene. Bedømt av Windows 7-oppdateringsopplevelsen til mange brukere, er dette den beste avgjørelsen å ta. Windows-oppdateringer gir ofte egne problemer, og brukere må vite hva de installerer før de trykker på oppdateringsknappen.

Månedlig samleoppdatering KB3197868 inkluderer også innholdet i den siste Windows 7-oppdateringen, KB3197867. Igjen er støttesiden for KB3197867 ikke tilgjengelig, så det nøyaktige innholdet i denne oppdateringen forblir ukjent. Microsofts oppdateringskatalog beskriver oppdateringen ganske vagt:

Det er identifisert et sikkerhetsproblem i et Microsoft-programvare som kan påvirke systemet ditt. Du kan beskytte systemet ditt ved å installere denne oppdateringen fra Microsoft. For en fullstendig oversikt over problemene som er inkludert i denne oppdateringen, se den tilknyttede Microsoft Knowledge Base-artikkelen.

Vi oppdaterer denne artikkelen så snart Microsoft avslører den komplette listen over problemene som er inkludert i disse oppdateringene.

[OPPDATER] Støttesidene for KB3197867 og KB3197868 er nå tilgjengelige. Ta en titt på dem for å se den komplette listen over rettelser og forbedringer som er inkludert i disse oppdateringene.

Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...
Holiday Deal Kjøp en Windows 8.1-nettbrett eller PC, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er avsluttet, men det er noen flere søte avtaler som Microsoft har utarbeidet for deg. Les nedenfor for å se hva vi sna...
Rabatterte Windows 8-apper og spill denne uken # 6
Nok en uke er her, og Microsoft publiserer som alltid de nedsatte Windows 8-appene og -spillene i Windows Store. For denne uken har vi fire interessan...