nyheter

Microsoft Sudoku-spill utgitt i Windows 8 Store

Microsoft Sudoku-spill utgitt i Windows 8 Store

Hvis du er en Sudoku-spiller og en Windows 8-bruker, vil du mest sannsynlig være glad for å høre at det offisielle Microsoft Sudoku-spillet er utgitt på Windows Store. Les nedenfor for mer informasjon.

Den nye Microsoft Sudoku er et must-ha-puslespill for Windows 8, 8.1 og RT-eiere. Det gir fem vanskelighetsgrader, friske daglige utfordringer, prestasjoner og leaderboards - den perfekte oppskriften for å holde hjernen din i god form. Å spille Sudoku i sengen din med Windows 8-nettbrettet har aldri vært mer stilig enn denne gangen! Og hvis du er ny i spillet, ikke bekymre deg, for det er en fullstendig forklaring på hvordan du spiller, og tips og triks for å hjelpe deg med å bli bedre.

Spill Sudoku på Windows 8-nettbrettet med dette spillet

Den største fordelen dette Sudoku-spillet har over andre lignende titler er at du kan legge inn tall ved hjelp av mus, tastatur, berøringsskjerm eller til og med med en penn. Så det vil fungere med nettbrettet, men også med den bærbare eller stasjonære datamaskinen. Spillet kommer også med daglige utfordringer og skybesparelser slik at du kan gjenoppta spill uansett hvor du er. Så kast bort mer tid og følg lenken på slutten av artikkelen for å laste ned og installere den.

Hold tankene dine skarpe med friske nye daglige utfordringer: Uregelmessig Sudoku bruker et rutenett brutt opp i forskjellige former, mens Symbol Sudoku erstatter tall med spennende farger og ikoner. Fullfør nok daglige utfordringer på en måned for å tjene merker og konkurrere med vennene dine.

Spill på alle Windows 8-enhetene dine uten å miste fremgangen. Logg på med Microsoft-kontoen din, og alle dataene dine lagres i skyen. Du kan gjenoppta hvilket som helst spill akkurat der du la det på en hvilken som helst Windows 8-enhet som er koblet til Internett.

Trenger du litt hjelp? Bruk hint for å løse valgte celler, eller noen av de valgfrie guidefunksjonene som blokkerer duplikater, viser feil eller skriver inn notater for deg. Logg på med en Microsoft-konto for å tjene Xbox-prestasjoner og konkurrere med vennene dine på Sudoku Leaderboards.

Last ned Microsoft Sudoku-spill for Windows 8 

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...