nyheter

Microsoft Surface Pro 3 batteriproblemer relatert til programvareproblem

Microsoft Surface Pro 3 batteriproblemer relatert til programvareproblem

Teknologiverden surrer av batteriproblemene som plager Microsofts Surface Pro 3, med brukere som rapporterer om mangler på grunn av plutselige kraftfall - tenk 90% til 50% på et øyeblikk. Dette er et enormt problem siden vi alle sliter med å finne ut måter å få batteriet til å vare så lenge som mulig.

Brukere antyder at den skyldige er et ødelagt SIMPLO-batteri og var ganske irritert siden de fleste av dem nå er utenfor ett års garantiperiode.

Vi vet imidlertid at Microsoft alltid elegant og raskt løser slike problemer fordi de liker å holde kundene fornøyde. Et medlem av teknisk gigantens støtteapparat svarte på alle meldingene på forumet problemet ble belyst og sa følgende:

Vi er klar over at noen kunder rapporterer et scenario med sine Surface Pro 3-batterier der systemet rapporterer om lavere batterikapasitet enn forventet. Vi har isolert dette til et begrenset antall kunder som opplever dette problemet.

Basert på undersøkelsene våre kan vi bekrefte at det ikke er et problem med battericellene, og vi tror dette er noe som kan løses via programvare.

Vi jobber gjennom detaljene for hvordan vi leverer det.

Så nå kan alle som var bekymret for å ha et defekt batteri, se at problemet er med programvaren, noe Microsoft jobber med å fikse for alle brukere som opplever dette problemet - med eller uten garanti. Vi forventet aldri mindre av Microsoft.

Hvis du opplever dette problemet eller kjenner noen som gjør det, kan du gå rett til tråden Microsoft svarer på for å se etter fremtidige svar fra selskapet. Vi er sikre på at teamet som jobber med dette problemet vil sende ut en løsning ganske raskt, siden det allerede oppdaget hva problemet er.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...