teamarbeid

Microsoft lanserer snart en ny Microsoft Teams-app for Windows 10

Microsoft lanserer snart en ny Microsoft Teams-app for Windows 10

Microsoft kunngjorde at de planlegger å erstatte Skype for Business med Microsoft Teams-appen tilbake i mars i fjor. Også tilbake i 2017, under Edge Web Summit, kunngjorde selskapet at en forbedret versjon av Microsoft Teams, vil bli utgitt på Microsoft Store for Windows 10 som.

I følge en fersk rapport fra Petri.com ser det ut til at Microsoft allerede har begynt å teste Teams PWA med en "liten gruppe brukere". Selskapet kaller for tiden appen for en Hosted Web App (HWA), som fungerer på samme måte som en PWA.

Når det gjelder funksjonalitet, bør den nye appen se ut og kjøre akkurat som desktopversjonen. Tilsynelatende markedsfører Microsoft den nye appen for Windows 10 S bare for nå.

RELATERT: Slik installerer og bruker du Microsoft Teams på Windows 10

I følge Microsoft er det nå mer enn 200 000 organisasjoner som bruker programvaren. Dette er et godt tegn som viser at Microsoft klarer å markedsføre det som en ekte Slack-rival. Når det gjelder den nye versjonen, testes den allerede med en liten gruppe, noe som betyr at neste trinn er at applikasjonen skal gå live i Microsoft Store.

Forresten, hvis du allerede bruker Microsoft Teams, er det en rekke feil du kanskje har opplevd. Her er to av de mest irriterende:

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...