nyheter

Microsoft oppdaterer 3D Builder for å jobbe med 3D Scan-appen

Microsoft oppdaterer 3D Builder for å jobbe med 3D Scan-appen

Microsofts 3D Builder-app har vært tilgjengelig i Windows Store en god stund, og den gjør det mulig for brukere å 3D-skrive ut objekter til Windows-klare 3D-skrivere.

Appen har nå fått en stor oppdatering, som gjør den klar til å jobbe med 3D Scan-appen, som er gode nyheter for de som er involvert i denne bransjen. Selvfølgelig brakte oppdateringen også en haug med andre mindre reparasjoner og mindre forbedringer.

Microsoft oppdaterer 3D Builder-appen

3D Builder-appen kan nå også importere webkamera og andre bilder, som ifølge tilbakemeldinger fra brukere har vært en av de mest etterlengtede funksjonene. Videre er en annen trinnvis oppgradering det faktum at brukere nå kan legge baser til ujevne objekter.

Sammen med denne oppdateringen, har Microsoft gitt ut en ny side på sitt offisielle Windows 10-nettsted som forklarer hvordan du bruker 3D Builder og 3D Scan for Windows. Støtte for 3D Scan-appen lar deg nå skanne deg selv i full farge, noe som er en flott funksjon.

Her er hovedfunksjonene i appen:

Hvis du vil prøve, må du først konsultere listen med støttede 3D-skrivere. Appen fungerer for øyeblikket på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 8, og hvis du er interessert i å prøve, fortsett og last den ned fra Windows Store.

Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...