nyheter

Flere Windows 10 UWP-apper med flere vinduer vil lande i butikken

Flere Windows 10 UWP-apper med flere vinduer vil lande i butikken

Microsoft bekreftet først at det ville introdusere en ny Windows-klasse for UWP (Universal Windows Platform) apputviklere på 2018s Build-konferanse.

Programvaregiganten introduserer en ny Windows-klasse for å redusere mengden kode som kreves for å legge til støtte for flere vinduer i MS Store-apper. Nå har Microsoft kunngjort at AppWindow er den nye Windows-klassen.

Microsoft kunngjorde i et GitHub-innlegg at den nye AppWindow-klassen for utviklere er tilgjengelig i Windows 10 SDK Preview Build 18327. Der gir programvaregiganten ytterligere detaljer knyttet til en ny AppWindow-klasse som forenkler å legge til flere vinduer i UWP-apper for utviklere. GitHub-siden sier:

Et av hovedscenariene vi ønsker å oppnå med denne første versjonen av vår nye windowsing API, er å gjøre det lettere å lage opplevelser med flere vinduer i UWP-appene dine, og vi gjør dette ved å fjerne en av de største hindringene som har vært del av flervindu for UWP siden starten - at hvert vindu må ha sin egen UI-tråd. Med introduksjonen av vår nye vindusklasse, AppWindow, fjerner vi den linjen helt. Alle AppWindows du oppretter kjører på samme UI-tråd som du opprettet dem fra.

Den nye AppWindow-klassen åpner for at alle nye vinduer kan åpnes i samme UI-tråd. Det reduserer mengden koding som kreves for å legge til støtte for flere vinduer i UWP-apper. De

"Velkommen, AppWindow" GitHub-innlegg inneholder et eksempel på AppWindow-klassen som utgjør bare ni linjer med kode.

Så den nye AppWindow-klassen er gode nyheter for UWP-apputviklere. Fra UWP-appens brukerperspektiv er AppWindow også gode nyheter.

Med kodingskravene for støtte for flere vinduer kraftig redusert, vil utviklere sannsynligvis frigjøre flere MS-butikkapper med flere vinduer.

RELATERTE POSTER FOR Å KONTROLLERE:

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...