vinduer

Nettverksskrivere installerer ikke på PCer som kjører Creators Update [FIX]

Nettverksskrivere installerer ikke på PCer som kjører Creators Update [FIX]

Hvis du eier en datamaskin med mindre enn 4 GB minne, og du oppgraderte den til Creators Update OS, kan det oppstå problemer med nettverksskriverinstallasjon.

Microsoft forklarer at når du kobler en nettverksskriver (en WSD-enhet) til et nettverk med en PC som inneholder mindre enn 4 GB som kjører Windows 10 versjon 1703, klarer ikke skriverens installasjonsprogramvare å oppdage og installere skriveren. Dette problemet eksisterte ikke før du installerte Creators Update.

Den gode nyheten er at Microsoft allerede har erkjent dette problemet og jobber for å fikse dette problemet i en fremtidig Windows-oppdatering. Selskapet forklarte også at installasjonsproblemene for nettverksskriveren skyldes de nye brannmurreglene for Creators Update.

Microsoft har bekreftet et kjent problem som kan forhindre nettverksskriverprogramvare i å oppdage og installere nettverksskriveren på systemer med lite minne (< 4GB).  This is due to firewall hardening rules added in Windows 10 Version 1703.

Hvordan fikse nettverksskriverinstallasjonsproblemer

Hvis du ikke kan installere nettverksskrivere på datamaskinen din, følger du feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor:

  1. Høyreklikk Start-menyen> velg Kommandoprompt (admin) for å åpne ledeteksten som administrator.
  2. I kommandoprompt-vinduet skriver du inn sc config fdphost type = egen kommandoen og trykk Enter
  3. Start PCen på nytt> kjør skriverens installasjonsprogramvare igjen. Du skal nå kunne installere nettverksskriverne.

Der håper vi at denne løsningen bidro til å fikse problemene med nettverksskriverinstallasjon som du opplevde etter oppgradering til Windows 10 Creators Update. Hvis du har kommet over andre løsninger for å løse dette problemet, er du velkommen til å liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.

Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...