nyheter

Nye Windows 10 Build 10551 for å gi forbedringer til Edge Browser

Nye Windows 10 Build 10551 for å gi forbedringer til Edge Browser

Den nåværende Windows 10-versjonen, versjon 10547, har vist seg å forårsake mange problemer for de som har installert den. Men det er allerede lekkasjer på nettet som tyder på at en ny nybygg blir forberedt.

Et par skjermbilder av den kommende Windows 10 Build 10551 har allerede lekket på nettet, og gir en forhåndsvisning av hvilke nye funksjoner det vil gi Windows 10-brukere. Det som denne nye bygningen ser ut til å fokusere på, gir forbedringer i Microsoft Edge-nettleseren.

Som det viser seg, tillater den nye bygningen Windows 10-brukere å synkronisere favorittene sine og leselisten på tvers av Windows-enheter. Videre vil et rulleklikk på Edge-ikonet fra oppgavelinjen eller Start-menyen eller skrivebordsikonet produsere et nytt Edge Window. Faneforhåndsvisning-funksjonen sies også å komme for Edge-nettleseren i den kommende Windows 10-bygningen.

De synkroniserte bokmerkefunksjonene dukket opp i build 10551, men den var slått av som standard. Som det viser seg, var disse nye funksjonene blant de beste forespørslene via Windows Insider Feedback hub. Dermed er dette en klar indikasjon på at Microsoft har begynt å ta enda mer seriøs tilbakemelding fra samfunnet.

For øyeblikket er det imidlertid ikke sikkert når 10550 vil være tilgjengelig for nedlasting, men vi vil holde øye med det og vil informere deg når det skjer.

LES OGSÅ: Slik kjører du Windows 10 på Raspberry Pi 2

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...