nyheter

Nokia lanserer snart gratis Windows 8 HERE Maps

Nokia lanserer snart gratis Windows 8 HERE Maps

I følge et nylig blogginnlegg på den offisielle Nokia Here Maps-bloggen, vil vi endelig se Nokia lansere HERE maps-appen for Windows 8 og Windows 8.1-brukere i Windows Store. Appen er ikke tilgjengelig for øyeblikket, men den kommer til Windows Store de neste dagene.
Windows 8 Store får tilsynelatende flere og flere fantastiske GPS-apper. For noen dager siden snakket jeg om det faktum at den offisielle ViaMichelin-appen for brukere av Windows 8 er lansert, og nå erter Nokia det siste øyeblikket når den vil avdekke gratis Windows 8 HERE-kart. For øyeblikket er HERE Maps-applikasjonen kun tilgjengelig for Nokia Lumia 2520, men den vil snart bli utgitt for alle Windows 8- og Windows 8.1-enheter, inkludert bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner og nettbrett..

Les også: 'LastPass for Dell' Windows 8 Ap

Nokia HERE Maps lanseres snart i Windows Store

Som med den forrige versjonen av appen er det en alt-i-ett-kartløsning, som kombinerer vektor-, satellitt- og 3D-kart, interessepunkter, søk og ruteplanlegging. Komplette landskart kan også lastes ned for bruk offline, akkurat som du kan være vant til å gjøre på Windows Phone 8-smarttelefoner.

De offisielle Nokia Here Maps for Windows 8-enhetene kommer med de samme funksjonene som på andre mobile plattformer, og kombinerer vektor-, satellitt- og 3D-kart, interessepunkter, søk og ruteplanlegging. Du vil også kunne laste ned komplette landskart til Windows 8-enheten din for å bruke dem offline, for de øyeblikkene når du ikke er koblet til internett. Nokia sa også at det også har blitt gjort alvorlige hastighetsforbedringer av offline kart og online deler.

Appen støtter også Nokias nyeste høyoppløselige satellittbilder og vil føre oversikt over søkehistorikken og rutene. Åpenbart kommer appen med berøringsskjerm, sammen med støtte for mus og tastatur. Appen vil først være tilgjengelig for Windows 8-brukere i Nord-Amerika og Europa, med flere regioner å følge etter kort tid. Vi vil ha flere detaljer om kartet når det lanseres i Windows Store.

Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...