nyheter

November 2018 Office-oppdateringer Her er hva som er nytt

November 2018 Office-oppdateringer Her er hva som er nytt

Velkommen til den spennende verden av ikke-sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft i november 2018. Vær oppmerksom på at dette ikke er sikkerhetsoppdateringer.

Det er veldig lite sannsynlighet for at du trenger å laste ned noen av dem og slett ikke trenger å laste dem ned hvis du bruker "klikk-for-å-kjøre" Office-utgaver som Microsoft Office 365..

Vi vil liste opp alle disse oppdateringene nedenfor. For mer informasjon, kan du bare klikke på de tilsvarende KB-artiklene, og du blir sendt til Microsofts supportside.

Liste over Office-oppdateringer rullet ut denne måneden

Office 2010

Denne oppdateringen gjør noen endringer for den japanske kalenderen i Office 2010:

Kontor 2013

Denne oppdateringen gjør noen endringer for den japanske kalenderen i Office 2013:

Kontor 2016

Denne oppdateringen løser ordreproblemer i en ny e-postmelding og en ny avtale for brukere som kjører Outlook 2016 uten en e-postkonto konfigurert på flere språk.

Denne oppdateringen løser følgende problemer:

  1. Den tilpassede ordboken kan ikke angis gjennom Visual Basic for Applications (VBA). Makrokommandoen kjører, men standardordlisten endres ikke.
  2. Når du lagrer en fil som inneholder en innebygd EMF-fil som en PDF-fil, kan noen få linjer i EMF-filen vises feil i PDF-filen..
  3. Anta at en makroaktivert fil blir lagt til i et SharePoint-dokumentbibliotek som inneholder et oppslagsfelt. Når du åpner den makroaktiverte filen og går til Fil->Infor->Vis detaljer, de Vis detaljer knappen fungerer ikke, og oppslagsfeltet kan ikke oppdateres.

Denne oppdateringen gjør noen endringer for den japanske kalenderen i Office 2016 

Denne oppdateringen løser følgende problemer:
  1. Når du lagrer en .ppt-fil som inneholder en makro som en .pptm-fil ved å bruke metoden Presentation.SaveAs, kan det hende at den genererte .pptm-filen ikke inneholder makroen..
  2. Hvis du har en IRM-kryptert PowerPoint-mal, vil du ikke kunne opprette en ny .pptx-fil ved å dobbeltklikke på forhåndsvisningsminiatyrbildet av den IRM-krypterte malen i Backstage View. Du kan forhåndsvise den IRM-krypterte malen heller.
Denne oppdateringen løser følgende problem: Når en SharePoint-liste importeres flere ganger i et enkelt Visio-dokument, kan prøve å oppdatere SharePoint-listen mislykkes i Visio 2016.

Hvis du tror du trenger noen av disse ikke-sikkerhetsoppdateringene, klikker du på KB-lenken, og du blir ført til den aktuelle siden med instruksjoner for nedlasting og installasjon..

Husk at ikke-sikkerhetsoppdateringer blir utgitt første tirsdag i hver måned. Sikkerhetsoppdateringer blir utgitt andre tirsdag i måneden, som er den 13..

Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...
Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men det er ikke feilfritt. Når brukere tester ut det nye operativsystemet, støter de på forskjellige prob...