nyheter

Office Delve-appen kjører nå på Windows 10 Mobile

Office Delve-appen kjører nå på Windows 10 Mobile

I juni 2016 ga Microsoft offisielt ut forhåndsversjonen av Office Delve-applikasjonen for Windows 10-enheter. Nå oppdaterte selskapet endelig applikasjonen for nå å støtte Windows 10 Mobile Devices.

Office Delve for Windows 10 Mobile er bare tilgjengelig for Office Insiders som har tidlig tilgang til Windows-apper. Ved å bruke Office Delve Preview-appen vil du bli varslet om dokumentoppdateringer og motta dokumentforslag som er relevante for arbeidet ditt. Office Delve App viser deg også dokumenter uansett om de er lagret i OneDrive for Business eller SharePoint i Office 365.

Alle fra organisasjonen din vil ha sin egen profilside i Delve, og ved å bruke dem vil du ikke bare kunne finne informasjon om menneskene du jobber med, men også få kontakt med dem.

Ved å åpne din egen profilside, vil du kunne komme tilbake til dokumenter du nylig har jobbet med, gå til andres sider for å se hva de jobber med, og til og med oppdatere din personlige informasjon.

Her er noen viktige funksjoner som Office Delve-appen kommer med:

De som er interessert, må bruke en Office 365 skole- eller arbeidskonto for å logge på og se hva Delve tilbyr. Hvis du er en Office Insider, vil du kunne laste ned og installere Office Delve direkte fra Windows Store på en enhet som kjører Windows 10 Mobile..

Hva er tankene dine om Office Delve App? Har du brukt den på Windows 10 Mobile OS-enheten din ennå? Fortell oss tankene dine om det!

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...
Rett dato og klokkeslett er feil for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Eiere av Windows 8-nettbrett har alltid hatt problemer med systemets dato og klokkeslett på enhetene sine, og vi rapporterte for lenge siden et bestem...
Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...