nyheter

Organisasjoner kan fortsatt blokkere automatiske Microsoft Edge-oppgraderinger

Organisasjoner kan fortsatt blokkere automatiske Microsoft Edge-oppgraderinger

Den nye Microsoft Edge-utrullingen startet 15. januar, og den vil foregå i faser, snarere enn på en gang. Windows OS-utvikleren bruker en gradvis tilnærming for å optimalisere brukeropplevelsen før nettleseren endelig er tilgjengelig for alle brukere over hele verden.

Men de som vil laste ned den Chromebaserte nettleseren for Windows eller macOS, kan gjøre det med en gang på den offisielle Edge-siden. En manuell oppgradering erstatter den forrige versjonen av Edge-nettleseren på brukerens enhet.

Brukeren må kanskje installere tilleggsoppdateringer for en jevn nettleseropplevelse hvis Windows 10-enheten ikke er oppdatert. Microsoft sa at oppgradering til den nye Edge-nettleseren ikke vil forstyrre brukerens grunnleggende nettleserinnstillinger.  

Hvorfor Microsoft Edge automatiske utrulling vil gå gradvis

Microsoft har til hensikt å bruke automatiske Windows-oppdateringer for å levere den nye Edge-nettleseren til hundrevis av millioner Windows-PCer over hele verden over flere måneder. I følge Kyle Pflug, Senior PM Lead, Microsoft Edge Developer Experience, håper selskapet å hjelpe individuelle brukere og organisasjoner med jevn overgang til den nye nettleseropplevelsen uten å utgjøre noe inntrenging eller unødvendig risiko.

En liten gruppe kunder bestående av noen medlemmer av Windows Insider-programmet vil være de første som får de automatiske oppdateringene i løpet av de neste ukene. Microsoft vil samle inn data fra disse brukerne hvert trinn på veien, og de vil bruke deres vurdering av det nylig lanserte søkeverktøyet for å informere fremtidige beslutninger om lanseringen..

Den nye Microsoft Edge vil gradvis gjøres tilgjengelig på Windows Update og tilbys til flere enheter ettersom data og tilbakemeldinger indikerer at brukerne har en god opplevelse.

Organisasjoner kan forsinke oppgraderingen

Microsoft erkjenner at noen organisasjoner kanskje ikke vil migrere til Edge-nettleseren med en gang, det være seg manuelt eller automatisk. De kan blokkere automatiske oppdateringer og oppgradere når de passer. 

Bedrifter, utdanningsinstitusjoner og organisasjoner som bruker administrerte enheter, får foreløpig ikke automatiske Edge-oppdateringer fra Microsoft. Tatt i betraktning det faktum at Edge kan være ganske buggy i løpet av den første utgivelsesfasen, er dette et utmerket stykke nyheter. 

Dette kjøper Microsoft mer tid til å oppdage og løse eventuelle større problemer rapportert av de første brukergruppene.

Planlegger du å bytte til nye Edge i nær fremtid? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

LES NESTE:

Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...
Du kan nå alfabetisere Microsoft Edge-favoritter i Windows 10 versjon 1607
Microsoft Edge er åpenbart Microsofts favorittleser, men dette betyr ikke at brukere ikke kan kritisere design og evner. Faktisk var alfabetisering av...